Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye hogy a pasik is riba*ncok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy a pasik is riba*ncok?

Figyelt kérdés
Nagyon unalmas már, hogy a nőket rin*gyózzák, ha megcsalnak valakit. Ha egy nő csak meg, az okkal van.
2009. nov. 15. 19:09
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Oké megmagyarázom.

Ha egy pasi megcsal egy nőt, nem tudja megmondani miért, csak úgy sunyiból csinálja és közben azt mondja,hogy szeretlek téged, azt csak úgy volt, nem számítottneki. Nos ez riban*cság.

Sok nő meg azért csal meg egy pasit, mert a pasi nem adja meg neki a törődést, nem jó az ágyban és egy idő után frusztráló . Elhanyagolja a nőt, szemét vele, stb.

a nők másabbak és ezért nem ri*bancok.

Nem akarok általánosítani, de vannak kivételek mindkét nemnél.

Még nem csaltam meg senkit, de annak a két kis impotens rin*gyó köcs*gnek ajánlom,aki ide írt, és engem leribizett, úgy ismeretlenben, hogy az a nő csalja meg, akit a legjobban szeret...ja csak hogy tudja megalázottságában leribizni.

Én már azon sem csodálkozom, hogy a nők nagy része félrekef*él, végül is minek tartsák magukat, ilyen ocsmány pofájú pasiknak?

Ugyan már. Így is úgy is leribizzék, még azt is, aki nem az.

Nagyon jó lenne, ha ez az ocsmány elnevezést beszüntetnék, vagy akkor legyen inkább DISZNÓ a nő is, max. a kövérek is besértődnek.

A nők mindig ilyen intelligensek, hogy nem ku*rvázzák le a fas*zokat?

Nem baj, fiúkák, csak csináljátok, ez a mai fiatal lányok, már olyan ledérek, hogy csoda...... de nem baj.... így jártatok. Megérdemlitek.

Nem érdemeltek normális lányt (kivétel, aki nem ribi fas*z és nem qrvázza a nőket).

A többieknek jó pofára esést a ledér hölgyekkel.

Ismeritek a mondást: "ledér nőből lesz a legjobb feleség".

A pasiknál ez nem igaz!

Miért nem lesz a nők elnevezése inkább "ledér nő"?

Vagy népszerű, menő csaj? Elvégre, az, nem? :D

2009. nov. 15. 20:03
 12/30 A kérdező kommentje:
Festett vagyok-e? Aham, a farsangon:DD
2009. nov. 15. 20:07
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
Látod még mindig nagyon buta vagy :D Nagyon látszik hogy 1x kicsesztek veled és most ugy érzed hogy az összes pasi álnok... Ez a nőknél ugyanigy van! Ők is csinálják ezt... velem is megtették!
2009. nov. 15. 20:15
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, vagy nem, de állítólag törzsfejlődéses tény, hogy a férfiak nem igazán monogámok. Mert az ősközösségben nem kellett. A nőnek hűségesnek köllött lenni, mert csak így lehetett biztos a hím, hogy az övé a gyerekek. Így a dupla elvárásból fennmaradt valami.

A másik sajna, hogy a férfiak hormonja, ha beindul és feláll neki, akkor megy utána, bizony , állítólag hajlamosabbak érzelemnélküli, csak dugásra.

A nők hormonjai a szeretkezéskor kötődési hajlamokat termelnek, ezért ők érzelmileg hűségesebbek.

Én ezek miatt egy picit több "kalandot" elnéznék a pasiknak, persze fenntartva, hogy a párját éppúgy szereti, tiszteli és nem hanyagolja el. A látszat ellenére a pasiknak is vannak emberi érzéseik, kötődéseik, tehát azért túlzás állítani, hogy mind disznó (különben is vigyázz, a "ribanc" női jelző), csak néha, tudjuk, hogy az agyuk leszáll oda....

Megérteni, megbocsátani egy szerető kapcsolatban, ha TÉNYLEG az, szerintem szép dolog.

2009. nov. 15. 21:05
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Az evolúcióban az is benne van, hogy a nő a legerősebb egyeddel akar párosodni, tehát joga van az életrevalóbb férfira.:)

A megcsalás az megcsalás mindkét nem részéről.

2009. nov. 15. 21:20
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Igenis vannak a pasik között is ribancok! Egyik haverom is az... :D Szokta is mondani, hogy hogy elkurvult az utóbbi időben... Ennyi!
2009. nov. 15. 21:21
 17/30 anonim ***** válasza:
73%
én egyet értek a kérdezővel mindenben. de sajnos ez ellen nem tehetünk semmit. ha egy pasinak sok nője volt, ő azt hiszi akkor nagy valaki. de ha nőnek, akkor arra meg azt mondjak h ribanc. sajnos ez van. nem tudunk ezellen semmit tenni.
2009. nov. 15. 21:38
 18/30 anonim ***** válasza:
56%

Feminista szagot érzek. És ez a szó hogy néz ki egy férfire.

Egyépként a ribik a legnépszerűbb lányok. Csak az irigyek szólják le őket.

2009. nov. 16. 02:51
 19/30 A kérdező kommentje:

Nem csaltak meg, nem azért kérdeztem, csak érdekel a mások véleménye. Nem vagyok se buta, se ledér néni, se feminista. Csak gondolkodom, és leírom.

Vagy túl extra a kérdés?

Nos itt a válasz a kérdésemre: az egyik válaszoló írta:

"A másik sajna, hogy a férfiak hormonja, ha beindul és feláll neki, akkor megy utána, bizony , állítólag hajlamosabbak érzelemnélküli, csak dugásra.

A nők hormonjai a szeretkezéskor kötődési hajlamokat termelnek, ezért ők érzelmileg hűségesebbek"

Nos ezért riba*cabbak a pasik, mint a nők.

Én pl. képtelen lennék csak úgy lefeküdni bárkivel is, ezért nem vagyok az. Ill. sok nő is.

A nőknek is nyugodtan el lehet nézni a megcsalást, sőt, sok férfi el is nézi és meg is bocsátja. A problémákat kell megbeszélni ilyenkor. Mert ilyenkor probléma van a kapcsolatban.

A pasik egy része aki csak úgy ok nélkül félred*g csak úgy "megsérti, megalázza" az állítólagos párját, akit "állítólag" szeret.

Sok ledér néni tényleg menő. Engem nem zavar, csinálja, nekem ebből semmi bajom nem lesz.

De ha pl. a párom kefé*lne félre és sunyi aljas módon, kidobnám. Olyan nincs, hogy nem tud ellenállni a faxának. Ilyen hü*lye szöveg. Erre ne hivatkozzon senki.

Nem állatok vagyunk, meg nem élünk ősközösségben!

Az embernek azért van esze, hogy gondolkodjon. Lehet hogy amikor csak úgy félreke*félnek a pasik, nincs is agyuk, hanem a nemi szervükben hordoznak egy diónyi agyat?

A nők sem erre szoktak hivatkozni, hanem arra, hogy nem figyelnek rájuk, elhanyagolják őket...stb. Az érzelmi szükségletet próbálják valahonnan valakitől bepótolni.

És ez nem ri*bancság.

Remélem érezhető a különbség.

2009. nov. 19. 14:43
 20/30 anonim ***** válasza:
56%
Ismeritek a viccet? Mi a különbség a k*va és a büdös k*va között? A k*va mindenkivel lefekszik, a büdös k*va mindenkivel, csak veled nem:-)
2009. nov. 19. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!