Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulik, pasik. Ez bűn, vagy ribancság? Így érzem jól magam.
Azt korrektül tetted, hogy megmondtad a dolgot a barátodnak, és azt is becsülöm benned, hogy szakítottál is vele. Legalább ezt helyesen tetted, sok más kortársaddal ellentétben.
Azzal azért vigyázz szerintem, hogy ilyesn sok pasival kikezdesz. Egyrészt a betegségek, arról nem is beszélve, hogy még elég fiatal vagy (azt nem írtad, hogy szexeltek-e is, vagy azt még nem...). Ráadásul az emberek szemében való megítélésed is elég gyatra lesz. De hát ate döntésed...
Majd megkomolyodsz és akkor lehet komoly kapcsolatod is, de abban igazad van hogy ki kell élned magad. csak az sem mindegy ám, hogy hogyan.
Az előzőnek: hát ez azért túl durva volt! Hiszen a flört is az élet apró örömei közé tartozik, és az még nem jelenti azt, hogy mindenkivel le fog feküdni. Gondolom te sem élted ki magad, szánalmas. Képzeld, én is ebben leltem örömöm, önbizalmat adott a vadászat, az hogy tetszem, de csók és tapinál nem mentem messzebb, csak jól éreztem magam. Nem is tudom megszámolni...kb. 100 ilyen lehetett, és ez nincs a homlokomra írva, sztem ki se néznék belőlem, és élettársi kapcsolatra is alkalmas vagyok. A fiúknak is van múltjuk
25
Képzeld kiélem magam. De nem így. 18 vagyok, szal messze tőled, és van 1 ugyanilyen barátnőm, aki ezt csinálta. Először csak flört, aztán smár, most meg mi lett belőle, ne is beszéljünk erről.
Szánalmas meg te vagy!
A bulizás nem bűn(a pasizás sem az) én is buliztam régen, igaz nem sokat, és én rocker formában, szóval semmi táncparkatten vonaglás meg ilyenek, szerintem az eléggé gusztustalan, hogy valaki idegen pasik ágyékába nyomja a seggét meg ilyenek... én nem közösködök ilyen emberekkel, szerincsére nem is ismerek egyet sem közelről.
Viszont az, hogy agyba-főbe csalod a pasidat(akivel legalább őszintén szakítottál)... Hát még ha egyelőre szűz is vagy, erősen közelítesz szerintem a rib@ncsághoz...
Egy ember azért vna együtt egy másikkal mert szereti, szerelmes belé, és akármenynire is vonzó valaki más, a párját nem csalja meg, mert szereti. Ha nincs senkije, akkor érthető keres valakit, de hogy minden hétem más pasi, bulikon több is...túl sok, 15 évesen még nem is vagy erre érett...
Ha így érzed jól magad, akkor sosem lesz stabil párkapcsolatod, vagy 25 éves korodra teljesen kiégsz...
21/L
én is elítélem ezt,főleg hogy 15 éves vagy,tanulnod kellene ,nem pedig pasizni meg minden hétvégén buliba járni,én 24 éves vagyok és bizony 10 évvel ezelőtt nem az hajtott hogy el "ribancosodjak" hanem hogy legyen egy vagy két szakmám,érettségi!ez mint meg is lett,kiéltem magam,a magam módján,de nem sexeltem senkivel ,csak a vőlegényemmel aki nemsokára a férjem lesz:-)
nem kell mindenkivel flörtölni,mert ha ezt sokan megtudják rólad el leszel könyvelve egy csak "arra való lánynak"!engem is sokan megakartak míg fiatalabb voltam,és mindenkinek csak az álmaiban lehettem meg, rólam ezt beszélték a hátam mögött,hogy jégcsap királynő vagyok,mert senkinek nem engedem hogy hozzám érjen vagy semmi ilyen:-)én erre büszke vagyok,de ha a te helyedben lennék,nem tudom 20-on pár évesen a nagy Ő-nek ezt hogy adnám be:-(
addig változtass amíg tudsz,amíg nem durvulnak el a dolgok
en nagyon is ismerem az erzest amikor bar van pasid, a tancparketten elonti az agyad a ver es egyszeruen nem birsz ellenllni (mondjuk en 3 eve huseges vagyok mindez ellenere de ha olyan vagy mint en el tudom kepzelni mennyire nehez ilyenkor megallni)
viszont en ebbol azt tanultam, h az este isteni pasi reggelre rendszerint atmegy siman helyes-be, semmi extraba vagy uuu de gazba. es mar nem is ertem mi volt a nagy felhajtas. tudom h nehez olyankor merlegelni de probald meg. ha tenyleg nagyon tetszik 1 pasi akkor csokolozz vele, de ha annyira nem is extra, max flort es tanc (azert azzal is kicsit visszafoghatnad magad. joo tudom jo erzes h erzed h bejosz a masiknak es kivan de masnapra te is atmesz neki 1 hulye kis bulizos ribibe aki mar nem is erdekli)
szoval flortolj, bulizz de ovatosabban es valogasd meg jobban a pasikat.
nagyobb varosban is mehet igy hired es aztan par ev mulva csodalkozol h mindenkinek csak arra kellesz es senki nem vesz komolyan. na meg az rendben van h 15 evesen nem szexelsz, de ha 18-20 evesen is ilyen lesz a hozzaallasod akko 1 bulin a szex is ugyanolyan siman bele fog ferni mint most a csok, az meg mar vegkepp ribiseg es nem egeszseges, stb.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!