Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulik, pasik. Ez bűn, vagy ribancság? Így érzem jól
magam.
Figyelt kérdés
Imádok bulizni, ez hozzátartozik az életemhez. Most szombaton is voltam, és smároltam egy sráccal, miközben barátom volt. Nem akartam megtenni, de az a srác olyan hatással volt rám, amit meg sem lehet fogalmazni. Szabályosan szexuálisan vonzott. Elmondtam a barátomnak, hogy megcsaltam, mert így éreztem korrektnek. Ő nem akart dobni, de én szakítottam vele, mert tudtam, hogy újra megtenném. Ez már nem egyszer előfordult, hogy buliban megcsaltam a barátomat. A legjobb bnőmmel járunk bulizni, és úgy táncolunk pasikkal, hogy nagyon durván...Arra már rájöttem, hogy komoly kapcsolat nem való nekem. Arra volnék kíváncsi, hogy ez elítélendő? L/15
Te nem tudod eldönteni, hogy bűn vagy ribancság, gondold magad a pasid helyébe. Ő otthon várja, hogy másnap találkozzatok, csak rád gondol, te meg szarva a fejére megcsalod a buliba, jól érzed magad...és ezalatt van egy párod aki éppen RÁD GONDOL!
Nah akit csaltak már meg ilyen körülmények között, az k*rvára tudja miért kapta fel a vízet a 3. válaszoló. Mert mint írta, hogy vele is megtörtént, de már a 3. kommentből is gyanítottam, hogy nem véletlen a felháborodása...
Ahogy írták többen is, majd 20-on akárhány évesen ha lesz egy pasi, akivel szeretnéd komolyabbra fordítani a dolgot, majd annak meséld el ezeket, és reméld hogy komolyan fog venni téged. De remélem te is átéled, milyen érzés ha így leszarnak és megcsalnak, úgy hogy te szereted a párod.
Sok sikert az életben
2009. jún. 3. 12:50
12/18 anonim válasza:
Akik csak azzal jönnek, hogy még tanulni kéne, nem bulizni stb azoktól megkérdezném, hogy mégis mikor kéne élnie egy fiatalnak. Ti 15 évesen otthon ültetek a tankönyv felett és már tudtátok, hogy mit szeretnétek kezdeni az életetekkel? Mert, ha igen szerintem az se egészen normális, az ember fiatalon igenis éljen, ne később sírjon azon, hogy neki minden kimaradt az életéből. Amúgy szerintem ettől abszolút nem ribanc a kérdező, elmondta, hogy egyáltalán nem volt még sexuális kapcsolata. Mért kell rögtön azt feltételezni, hogy a táncparketten vagy a budiban kefélik hamarosan. Rengetegen vannak akik ilyen korban kiélik magukat, aztán megállapodnak egy férfi mellett és normális életet élnek. Annak idején én is hasonló dolgokat csináltam, és nem lettem ribanc. 17 évesen megállapodtam, gyereket szültem, férjhez mentem, tanultam, rendes munkám van, lakásom stb. 28 éves koromra megvan mindenem, ezt elmondhatja itt magáról az a sok koravén akinek már 14-15 évesen komoly tervei voltak az életben?
2009. jún. 3. 13:13
13/18 anonim válasza:
ha nincs pasid és úgy kavargatsz másokkal buliban az nem ribancság. az már eléggáz, hogy amikor van pasid akkor is. viszont ha már így rájöttél hogy nem való neked a kapcsolat, akkor ne is lépj bele egybe sem, akkor azért nincs gáz szerintem.
1209-esnek: miért kell megint idekeverni a tanulást? ki mondta h a kiscsaj nem tanul? nem szombat éjjel 10-4-ig fog az ember lánya tanulni. én is bulizok, utazok, pasizok az egyetem mellett, mégis jó az átlagom.
2009. jún. 3. 13:17
14/18 anonim válasza:
Nem akarsz Szombathely fele is bulizni? ^^
2009. jún. 3. 15:37
15/18 anonim válasza:
és tudnám, hogy az miért van, hogy csak azok fogják a pártját akik anno, hasonlóak voltak? Csak nem így akarjátok nyugtatni a fránya tiszta lelkiismeretet?
2009. jún. 3. 19:00
16/18 anonim válasza:
Itt AZ a gond, hogy mellette barátja van? Nem bírjátok felfogni? Akkor mi a f@sznak van barátja?
2009. jún. 3. 19:01
17/18 anonim válasza:
De megírta, hogy inkább szakít vele, és ez így rendben is van. Az embernek igen is tapasztalnia kell, hogy ne kelljen 10 év házasság után válni meg osztozkodni, hanem tényleg azzal legyen a végén, akivel meg tud állapodni. Amúgy annyira nem érdemes az itteniekre figyelni, mert aki éli az életet, az nem pötyög itt! És a legtöbb fiú előélete sem olyan, hogy elvárhatná egy lánytól, hogy szent legyen. Én is flörtölős voltam, és mégis remekül alakult az életem
2009. jún. 3. 21:21
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg sokan leragadtak ott, hogy "barátom van". A-a! Csak volt. Mert elmondtam neki. Ezzel téma lezárva. És ő megbocsátott volna, akkor nehogy már tök idegen emberek miatt érezzem szarul magam. És nem jövőbelátást kértem. Mert azt kaptam. Egy csomó válaszban: "Majd 20 év múlva, majd ha nagyobb leszel, majd 2 év múlva." Hé! Én arra voltam kíváncsi, szerintetek ez bűn e. És nem hiszem, hogy amit 15 évesen csináltam, kifog hatni egészen nyugdíjas koromig. -.- Jah és még valami. Ha én már most ócska k*rva vagyok (azért, mert szeretek bulizni, meg pasizni), akkor micsoda az, aki minden hétvégén mással b*szik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!