Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Sok férfi szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Sok férfi szokott közeledni hozzátok? Úgy értem, gyakran van próbálkozás? (olyan van, hogy fél évig semmi? )

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 11:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hozzám nem közelednek. Aki közeledett, az is csakk azértt, mert önbizallomhiányos volt. Mondjuk én már beletörődtem az örökös aggszűz létbe. Sose voltam túl szép, meg a társaság középpontja. Remélem, az életem többi szegmense jól alakul majd...
2014. jún. 5. 12:18
 22/27 anonim válasza:
Szinte semmi tapasztalatom a dologban 14 éves vagyok, korombeli srácoknak bejöttem de az gyerekes volt :) pár hónapja együtt vagyok barátommal, amúgy egy évvel idősebb nálam, így nem nagyon figyelem ki bámul meg és ki nem :D Tudom fiatal vagyk meg minden, de őszintén szeretem azt a fiút :) Amúgy a többbi fiúkról...hát, van pár fiú haverom akik aranyosak de nem udvarolnak, csak haveri szint. Kivéve egy 17 éves fiú...életemben nem láttam és tegnap rámír h bejövök neki és hogy járjunk...Hát nem volt könnyű lerázni :D . Amúgy amikor sétálok az utcán és velem szembe jönnek fiúk néha megnéznek de nem tartom fontosnak. :) Igazából ez így fél éve van, addig semmi se volt :D
2014. jún. 5. 12:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Kamasz koromban volt olyan 2-3, aztán az egyetemen nulla, később mikor doktoriztam, akkor lett megint pár. Aztán fix párkapcsolatom lett, azóta nem nagyon mászkálok külön, de interneten főleg itt a gyk-n bepróbálkoznak időnként. Van olyan, hogy fél évig semmi (ha a páromat leszámítom ugye), és volt is régen is.
2014. jún. 5. 12:22
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem igazán, mivel nem szoktam eljárni sehová, meg visszahúzódó is vagyok.

Viszont 1 hónapja barátnőm kirángatott egy utcai fesztiválra, ott 2 haverja bepróbálkozott nálam. Az egyik csak meg akarna dgni, a másik pedig visszahúzódóbb, nem is mutatta ki igazán, hogy akarna tőlem valamit, ezért inkább vele kezdtem el beszélgetni, de szerintem nem lesz ebből semmi. :/ Mit ne mondjak, azért jól esik, hogy vannak, akiknek tetszem. :D

2014. jún. 5. 12:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Nálam senki se próbálkozik. :(
2014. jún. 5. 12:52
 26/27 anonim ***** válasza:

14. vagyok, ugy nez ki batorodnak a pasik, most Budapesten is lemert szolitani egy srac, nem randiztunk, de mondtam neki hogy igy tovabb, es nagyraertekelem, ha valaki oda mer jonni hozzam :)

Meg Londonban az Oxford streeten kaptak meg el, vicces, nulla smink volt rajtam - mostanaban eleg slampos vagyok, pont amiatt mert Londonban batrabbak a pasik, khn nem akarok rasszista lenni, de estenkent a feketek cuppogasa, meg szovege rendesen megremisztett, jo, hogy mar nem lakom azon a kornyeken. Megjegyzem volt mar problemam eroszakosabb feketevel...

2014. jún. 5. 13:07
 27/27 anonim ***** válasza:
Fél év??? Jajjj, ha csak fél év lenne, akkor összetenném a két kezem! :D
2014. aug. 14. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!