Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sok férfi szokott közeledni hozzátok? Úgy értem, gyakran van próbálkozás? (olyan van, hogy fél évig semmi? )
Nem igazán, mivel nem szoktam eljárni sehová, meg visszahúzódó is vagyok.
Viszont 1 hónapja barátnőm kirángatott egy utcai fesztiválra, ott 2 haverja bepróbálkozott nálam. Az egyik csak meg akarna dgni, a másik pedig visszahúzódóbb, nem is mutatta ki igazán, hogy akarna tőlem valamit, ezért inkább vele kezdtem el beszélgetni, de szerintem nem lesz ebből semmi. :/ Mit ne mondjak, azért jól esik, hogy vannak, akiknek tetszem. :D
14. vagyok, ugy nez ki batorodnak a pasik, most Budapesten is lemert szolitani egy srac, nem randiztunk, de mondtam neki hogy igy tovabb, es nagyraertekelem, ha valaki oda mer jonni hozzam :)
Meg Londonban az Oxford streeten kaptak meg el, vicces, nulla smink volt rajtam - mostanaban eleg slampos vagyok, pont amiatt mert Londonban batrabbak a pasik, khn nem akarok rasszista lenni, de estenkent a feketek cuppogasa, meg szovege rendesen megremisztett, jo, hogy mar nem lakom azon a kornyeken. Megjegyzem volt mar problemam eroszakosabb feketevel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!