Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy nő anyagias?
Igazán nem értem a felháborodást a férfiak részéről,hogy mi a férfi nemiszervért (:D) baj hogyha egy nő úgy választ párt magának hogy figyelembe veszi az anyagi helyzetét mert pl szerelemből nem lehet kifizetni a számlákat meg felnevelni a gyerekeket ha lesznek..miért várják el a féfiak a nőtől h ne érdekelje az anyagi helyzetük és álljon össze egy szegény férfivel akivel semmije sem lesz?
számomra hihetetlen ez az egész :D igaz én még nem vagyok asszonykorba de ez felháborító egyesek mit elvárnak a nőktől hogy maguk alatt vágják a fát...
"mert pl szerelemből nem lehet kifizetni a számlákat meg felnevelni a gyerekeket ha lesznek"
Ez így igaz.Szerelemből nem is lehet.Viszont közös küzdésből igen!Úgyhogy a csajnak is el kell menni dolgozni.
Rólad meg csak annyi a véleményem,hogy pénzért árúba dobod magad.Tehát ku*rva vagy
Nekem meg az a felháborító hogy elég sok lány/"nő" elvárja, hogy eltartsa a párja, csak azért mert gyereket szül.
Én nőként, először is magamat akarom fenntartani, saját önerőből és nem érdekel, hogy milyen a páromnak az anyagi helyzete, de ne én tartsam el a végén :DD. Tudjon azért magáról gondoskodni.
Szerintem mind2 nemtől elvárható, hogy saját magát eltartsa és ne mástól várja az anyagi biztonságot.
20L
Nem ez itt a baj,de sok lány azt várja el hogy a srácnak 18-20 évesen saját kocsija legyen és egy háza/lakása.Na most ezt nem túl sok ember mondhatja magáénak ilyen fiatalon.Ha esetleg mégis akkor az tuti hogy nem csak saját erőből hanem a szülők jóvoltából és itt most a pénzesebb rétegre gondolok.Én is tervezem a jövőm, teszek is ennek érdekében, de ezek nem egyik napról a másikra beérő gyümölcsök ám!Örülni fogok ha 24-25 éves koromra lesz egy saját lakásom.(nem....nem házam)
18F
na menj te a ge..be!
az a nő, aki nem is anyagias, azt is a pasi tartja el.
De akkor te meg mi a f..szomra vágysz?
Kezdhetsz csomagolni! És go Dubai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!