Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy nő anyagias?
Igazán nem értem a felháborodást a férfiak részéről,hogy mi a férfi nemiszervért (:D) baj hogyha egy nő úgy választ párt magának hogy figyelembe veszi az anyagi helyzetét mert pl szerelemből nem lehet kifizetni a számlákat meg felnevelni a gyerekeket ha lesznek..miért várják el a féfiak a nőtől h ne érdekelje az anyagi helyzetük és álljon össze egy szegény férfivel akivel semmije sem lesz?
számomra hihetetlen ez az egész :D igaz én még nem vagyok asszonykorba de ez felháborító egyesek mit elvárnak a nőktől hogy maguk alatt vágják a fát...

Alapjában véve ott kell meghúzni a határvonalat, h miért vagy mellette. Azért mert vastag a tárcája és bevisz téged az elit helyekre, vagy azért mert szeretitek egymást. Az anyagiaskodó nőket én is elhajtom jó messze. A két kezem ledolgozom érte, a fizumat hazahordom, minden szart megveszik neki, de jön egy betegállomány. Ott fog hagyni mert nem tömheti a pofájába a kaviárt ??
Ha te ezt így jónak tartod, akk csak szigorúan abban a burzsoá körben mozgolódj, akik szerint ez rendben van. Persze ha arról van szó, h vmi ingyenélő, azt ne nézd jó szemmel. De bármit gondolsz erről, a szerelem úgyis felül fogja írni. Vagy ha mégse, akk őszintén sajnállak

Az itt szodkozódó pasiktól kérdezném ilyenkor miért nem nylják Ákos valagát? :) Csak akkor megy a nagy női beteljesedés, mikor a nő kötelességéről van szó. De ha feljön az, hogy bizony azt a gyereket el kellene látni akkor már megy a cifrábbnál cifrább jelzők puffogtatása.
Senki nem vár szerintem kacsalábon forgó palotát, meg extrákat, de igen is van az az időszak amikor egy nőnek a kisbaba mellett a helye, és ez nem pár hónap. Ha nem akartok emanciplált nőket akik rohannak vissza a baba mellől egyből dolgozni, akkor teremtsetek mellé olyan körülményeket hogy ne is kelljen menni...eszméletlen. De gondolom szerintetek lakjon jól a kecske is de a káposzta is maradjon meg mi? Ha meg ez nem tetszik akkor nem kell feminácizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!