Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Sok férfi szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Sok férfi szokott közeledni hozzátok? Úgy értem, gyakran van próbálkozás? (olyan van, hogy fél évig semmi? )

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 11:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek :)
2013. nov. 4. 11:43
 2/27 anonim ***** válasza:
Igen van. Mondjuk én elég ronda vagyok.
2013. nov. 4. 11:48
 3/27 anonim ***** válasza:
Igen, gyakran. Nincs olyan, hogy fél évig semmi, de ha lenne, az se zavarna.
2013. nov. 4. 11:50
 4/27 anonim ***** válasza:

Nem igazán szoktak próbálkozni. Nagyon ritka, bár foglalt nő lévén: 1. annyira nem bánom, 2. lehet hogy távolságtartóbb is vagyok a többi pasival szemben, sőt szinte biztos.

21n

2013. nov. 4. 12:02
 5/27 anonim ***** válasza:
Egy évben, ha 2x próbálkoznak, akkor az már soknak számít nálam XDD Engem kerülnek, az biztos :D
2013. nov. 4. 12:07
 6/27 anonim ***** válasza:
Nekem eddig sose volt,hogy próbálkoztak volna.
2013. nov. 4. 12:07
 7/27 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen periódusom van nekem is.

Fél évig volt, hogy ki sem látszódtam a teendőim alól, ezért nyilván alkalmam sem adódott volna ismerkedni.

Viszont olyan időszakokban, melyekben sok a szabadidőm és több időt szakítok a haverokra, a szórakozásra, a bulizásra, olyankor gyakran akadnak lehetőségek. A mostani nyár például ilyen volt, szinte minden alkalommal, amikor kedvem támadt új viszonyokat kialakítani, volt rá kapható személy.

2013. nov. 4. 12:09
 8/27 A kérdező kommentje:
így legyen ötösöm a lottón! nálunk, férfiaknál - már ami a lehetőségeket, esélyeket illeti - pont fordított a helyzet. Ugye Heli sorstárs?
2013. nov. 4. 12:12
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minket csak a rendőrök szólítanak le, de ők is csak a személyit akarják :D
2013. nov. 4. 12:30
 10/27 anonim ***** válasza:

19 évig rám sem bagózott senki. Aztán nagy nehezen összejött az első szerelem. Aztán 7 hónapig megint semmi.

Most a legutolsó kapcsolatom után valahogy kelendőbb lettem (ami azért vicces, mert pont olyan időszakot élek, amikor párkapcsolat nem nagyon fér bele az életembe)

2013. nov. 4. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!