Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sok férfi szokott közeledni hozzátok? Úgy értem, gyakran van próbálkozás? (olyan van, hogy fél évig semmi? )
Nem igazán szoktak próbálkozni. Nagyon ritka, bár foglalt nő lévén: 1. annyira nem bánom, 2. lehet hogy távolságtartóbb is vagyok a többi pasival szemben, sőt szinte biztos.
21n
Attól függ, milyen periódusom van nekem is.
Fél évig volt, hogy ki sem látszódtam a teendőim alól, ezért nyilván alkalmam sem adódott volna ismerkedni.
Viszont olyan időszakokban, melyekben sok a szabadidőm és több időt szakítok a haverokra, a szórakozásra, a bulizásra, olyankor gyakran akadnak lehetőségek. A mostani nyár például ilyen volt, szinte minden alkalommal, amikor kedvem támadt új viszonyokat kialakítani, volt rá kapható személy.
19 évig rám sem bagózott senki. Aztán nagy nehezen összejött az első szerelem. Aztán 7 hónapig megint semmi.
Most a legutolsó kapcsolatom után valahogy kelendőbb lettem (ami azért vicces, mert pont olyan időszakot élek, amikor párkapcsolat nem nagyon fér bele az életembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!