Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Sok férfi szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Sok férfi szokott közeledni hozzátok? Úgy értem, gyakran van próbálkozás? (olyan van, hogy fél évig semmi? )

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 11:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Pár hónapig semmi, aztán nyomulnak többen is egy ideig, aztán megint semmi, majd megint nyomul egy csapat srác...
2013. nov. 17. 17:05
 12/27 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz :D Van hogy egy kis ideig senki se talál be aztán egyszerre egy halom :D Pár hétig/hónapig jelen vannak aztán mikor látják hogy én nem vagyok vevő rá mert foglalt vagyok lekoccannak, aztán pár hónap múlva van hogy ugyan azok kerülnek elő van hogy teljesen újak.
2013. nov. 25. 13:42
 13/27 anonim válasza:

nekem nem volt pasim 15 éven át, persze előtte is észrevettek a fiúk, megnéztek az utcán, de mivel nem voltam nyitott feléjük, nem mertek próbálkozni, de idén nyáron vhogy megváltozott a fiúkhoz való hozzáállásom, és kinőiesedtem is, úgy h azóta folyamatosan próbálkoznak a fiúk :) múlthéten is kb 3 srác próbálkozott be

hát szerintem nem nagyon lesz fél éves szünet, az azért elég sok

2014. jan. 1. 12:03
 14/27 anonim ***** válasza:

Lassan 23/N az elmult egy-ket hetben 4 nyomult. Ok, ebbol 1 mar regi, de nagyon kitarto...

Meg 1-2 varta, hogy idejojjek unokaocsem mondta xD Valoszinuleg stalkingoljak a facebookomat, mert talan ha 5 eve voltam veluk 1 buliban. Pontosan nem ertettem, hogy mindketto var-e vagy csak az egyik, de fura volt. Nagyon ritkan jarok erre, fokepp, hogy mar kulfoldon elek, amikor meg mondtam, hogy jovok unokaocsem

mondta hogy jajj de jo a haverjaim mar ugyis varnak xD Amugy jo kis izmos gyerekek, de meg fiatalok hozzam.

Sokat valtoztam az elmult 1 ev alatt, eleg noies lettem, nem ribis, nem sportos, szep. Fogytam is, jobban odafigyelek magamra meg minden. Szoval mar eleg masszivan felfigyelnek ram a ferfiak :)

2014. jan. 1. 12:20
 15/27 anonim válasza:
Hát még nem volt olyan hogy fél évig semmi :)
2014. jan. 14. 11:46
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem sokan szoktak, ha félévente egyszer, akkor már volt egy jó évem. Biztosan csúnya vagyok.
2014. jan. 14. 12:10
 17/27 anonim ***** válasza:
Nálam még sose próbálkozott senki. De nem is nagyon járok el itthonról, meg csinos se vagyok, szóval valamennyire érthető.
2014. jan. 14. 12:33
 18/27 A kérdező kommentje:
utolsó! jó így neked?
2014. jan. 14. 12:34
 19/27 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. De jelenleg van fontosabb problémám ennél, és nincs energiám ezzel a témával foglalkozni. Ha úgy alakul, akkor majd megpróbálok tenni érte, hogy változzon a dolog. :)
2014. jan. 14. 13:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Általános suliban mindig volt az osztályban pár srác, aki szerelmes volt belém, de mivel kicsi voltam nem is érdekeltek a fiúk. Utána az első komoly kapcsolatom 18 éves koromban jött el, miután vége lett próbálkoztak páran. Most jelenleg is van egy-két srác akik kisebb időközönként felbukkannak az életemben.
2014. márc. 8. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!