Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sok férfi szokott közeledni hozzátok? Úgy értem, gyakran van próbálkozás? (olyan van, hogy fél évig semmi? )
nekem nem volt pasim 15 éven át, persze előtte is észrevettek a fiúk, megnéztek az utcán, de mivel nem voltam nyitott feléjük, nem mertek próbálkozni, de idén nyáron vhogy megváltozott a fiúkhoz való hozzáállásom, és kinőiesedtem is, úgy h azóta folyamatosan próbálkoznak a fiúk :) múlthéten is kb 3 srác próbálkozott be
hát szerintem nem nagyon lesz fél éves szünet, az azért elég sok
Lassan 23/N az elmult egy-ket hetben 4 nyomult. Ok, ebbol 1 mar regi, de nagyon kitarto...
Meg 1-2 varta, hogy idejojjek unokaocsem mondta xD Valoszinuleg stalkingoljak a facebookomat, mert talan ha 5 eve voltam veluk 1 buliban. Pontosan nem ertettem, hogy mindketto var-e vagy csak az egyik, de fura volt. Nagyon ritkan jarok erre, fokepp, hogy mar kulfoldon elek, amikor meg mondtam, hogy jovok unokaocsem
mondta hogy jajj de jo a haverjaim mar ugyis varnak xD Amugy jo kis izmos gyerekek, de meg fiatalok hozzam.
Sokat valtoztam az elmult 1 ev alatt, eleg noies lettem, nem ribis, nem sportos, szep. Fogytam is, jobban odafigyelek magamra meg minden. Szoval mar eleg masszivan felfigyelnek ram a ferfiak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!