Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak a normális, hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális, hűséges, nem csúnya fiúk? Vannak még ilyenek?

Figyelt kérdés
fiatal vagyok még nem vagyok semmiről lekésve.elvagyok egyedül amúgy csak néha eszembe jut milyen jó lenne ha lenne valakim.de annyira reménytelen.:D aki normális az nem jön be külsőre aki meg bejön az meg nem normális...magamat 10/7-8ra értékelem nincsenek nagyon súlyos hibáim külsőre.persze van 1-2dolog ami nem tetszik magamon de olyan ami miatt ne lehetne egy normális barátom nincs.belsőre is rendes vagyok nem értem.nálam ezerszer csúnyább lányokat látok állandóan egész jó palikkal..és nekem mégse jön össze:D...gondoltam megkérdezem itt kíváncsiságból h vannak e egyáltalán ilyen fiúk.:D
2013. nov. 4. 02:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Reméljük a legjobbakat, hogy neked soha nem fog jutni semmilyen fiú vagy férfi :) Még néhány ilyen kedves komment ide a gyk-ra, és szinte bomlani fogak utánam a csajok, amiért ilyen jó belső tulajdonságaim vannak :) Imádok kedveskedni :)
2013. nov. 4. 08:52
 22/27 anonim ***** válasza:
Nincs, megdöglött mind vagy velünk kocsmázik. :D
2013. nov. 4. 09:05
 23/27 anonim ***** válasza:
túl nagyok, elszálltak az igényeid....
2013. nov. 4. 11:32
 24/27 anonim ***** válasza:
Én ilyennek tartom magam. Ha van kedved ismerkedni, én szívesen benne vagyok, ha pesti vagy. Ha érdekel, akkor bővebben privátban tudok mesélni még magamról.
2013. nov. 4. 11:40
 25/27 A kérdező kommentje:
11:32 túl nagyok hehe:D olyan nagy igény hogy valaki ne csaljon szét legyen normális meg ne hányjam el magam ha ránézek?hát ezek tényleg hatalmas igények.
2013. nov. 5. 03:01
 26/27 anonim ***** válasza:

A magas elvárásokat szerintem a külső tulajdonságokra értette az illető.

Esetleg elárulnád, hogy milyen külső elvárásaid vannak, azon kívül, hogy nem hányod el magad tőle? Komolyan kíváncsi vagyok rá, mert őszintén szólva tényleg nem tűnnek komolynak az igényeid, maximum csak a külsővel támaszthatsz magas igényeket kizárásos alapon, vagy nem marad más, csak az, hogy a személyiséged ellenszenves a többség számára.

2013. nov. 5. 04:07
 27/27 anonim ***** válasza:
inkább a külső elvárásai eget verőek. (ne feledjük: szerintük a magyar pasik 80%-a hulladék!!! - persze nem objektívan, hanem az esztelen igényeiknek max 20% felel meg, ez a nők szégyene, nem a miénk)
2013. nov. 5. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!