Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak a normális, hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális, hűséges, nem csúnya fiúk? Vannak még ilyenek?

Figyelt kérdés
fiatal vagyok még nem vagyok semmiről lekésve.elvagyok egyedül amúgy csak néha eszembe jut milyen jó lenne ha lenne valakim.de annyira reménytelen.:D aki normális az nem jön be külsőre aki meg bejön az meg nem normális...magamat 10/7-8ra értékelem nincsenek nagyon súlyos hibáim külsőre.persze van 1-2dolog ami nem tetszik magamon de olyan ami miatt ne lehetne egy normális barátom nincs.belsőre is rendes vagyok nem értem.nálam ezerszer csúnyább lányokat látok állandóan egész jó palikkal..és nekem mégse jön össze:D...gondoltam megkérdezem itt kíváncsiságból h vannak e egyáltalán ilyen fiúk.:D
2013. nov. 4. 02:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
Én nem tudnám megbocsátani. Aki tényleg tud helyesen írni, annak nem megerőltető feladat még éjjelek éjjelén sem. Te csak a szokásos kifogásokat hozod.
2013. nov. 4. 03:33
 12/27 A kérdező kommentje:
okéé:D
2013. nov. 4. 03:37
 13/27 anonim ***** válasza:

"jövőhónapba" _%

Am erre az ostoba kérdésre milyen válasz vársz? Hol vannak a fiúk, mindenhol, csak nem te kellesz nekik. Ha már olyan fenemód elégedett vagy a külsőddel, akkor alighanem mégiscsak a természeted taszítja őket.

2013. nov. 4. 05:06
 14/27 A kérdező kommentje:
hát akkor így jártam.:D
2013. nov. 4. 05:35
 15/27 anonim ***** válasza:

Mit értesz normális alatt?

Mindenkinek más, és mást jelent a normális.

Idegen szavak online gyűjteménye szerint ezt jelenti:

elfogadott, szokásos

[link]

Szóval számodra mit jelent?

2013. nov. 4. 06:52
 16/27 anonim ***** válasza:
Ott, ahol a normális, hűséges, nem csúnya lányok. Kapcsolatban.
2013. nov. 4. 07:28
 17/27 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok. Megszállottan keresek egy hozzám hasonló rendes lányt, csak sajnos nehéz találni. De nem adom fel, és nem adom alá az igényeimet. Igyekszem nyitott szemmel járni, és kihasználni a lehetőségeket. F/22
2013. nov. 4. 07:34
 18/27 anonim válasza:

itt vagyok

23/F

2013. nov. 4. 07:52
 19/27 anonim ***** válasza:
linkeld már le légyszi ha van facéd ;)
2013. nov. 4. 08:09
 20/27 anonim ***** válasza:

Vannak még ilyenek?

Vannak.

2013. nov. 4. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!