Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális, hűséges, nem csúnya fiúk? Vannak még ilyenek?
Nem feltétlen a külsőn múlik kinek van párja. Ami azt illeti én sem tartom magam egy rossz pasinak, még is lassan 1 éve nem volt komolyabb kapcsolatom. Az hogy kinek mi számít jó pasinak az relatív. :)
21/F
1. mi van? :D
2. 19leszek jövőhónapba
3.igen tudom hogy relatív.volt már olyan barátom akiről nem 1en mondták hogy csúnya..hogy jöhettem össze vele..de nekem tetszett más véleménye meg nem nagyon érdekel:) csak most jön a rossz idő a tél rám tört a magányosság és ajjj:D
4.nincsenek nagy igényeim de szerintem te se jönnél össze egy olyannal aki nem jön be külsőre.ezen az oldalon annyiszor hangoztatják hogy nem a külső számít.hát szerintem de.1fiú se fog leszólítani egy olyan lányt aki nem jön be neki (max részegen vagy csak szexre vagy ha már nagyon el van keseredve) és 1 lány se fog randizgatni vagy összejönni egy olyan fiúval aki nem tetszik neki.persze később már a belső a fontos de külső megfog belső megtart hatalmas igazság
03:09 ott a pont!
03:13 értelek most már.csak nekem ez olyan érthetetlen hogy szerintem ezek igazán nem nagy elvárások hogy tetsszen normális legyen és hűséges ezek szerintem a legalapvetőbb dolgok.nekem nem is kéne több.mégse találok ilyet..bezzeg az olyan lányoknak akiknek a pénz számít meg hogy bmwbe üljenek van mindig valakijük.nem vagyok rájuk irigy inkább ilyen nekem is és szerintem a legtöbb lánynak lehetne de én inkább maradok örökre egyedül mint a pénzéért legyek akárkivel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!