Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alázhatnám meg az exemet?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja voltam együtt voltam a bnőmmel, amikor bejelentette, hogy ő most függetlenedni akar. Ami nem baj, csak rá 1 hétre összejött a "legjobb" haverommal. Hogy állhatnék rajtuk bosszút? Vagy elég csak a k*rván is.
Amik terbe vannak:
1. Facebookon a haveromról minden egyes ismerősének megküldöm, hogy b*zi (álnéven persze)
2. A csaj minden elkövetkező barátjának megküldöm, hogy mekkora r*banc
Nálunk ez az üzenet küldözgetés már általánosban is ciki volt... Viseld méltóságteljesen, ne lássák rajtad az ideget.
2013. nov. 3. 09:40
12/21 anonim válasza:
Te választottad ezt a nőt, ha most amikor te vagy teritéken, és ugyan úgy viselkedik mint a többi haverjával viselkedett, akkor nem tudom mit hőbőrögsz?
2013. nov. 3. 09:41
13/21 anonim válasza:
Röhögj rajta, szard le az egészet, legyél zen, a nyugalmad fogja legjobban baszni az agyát, hidd el.
2013. nov. 3. 09:45
14/21 anonim válasza:
Az ember azt hinné, hogy egy 21 éves férfiba (inkább fiúba?) szorult már némi érettség és tekintély.
Igazad van, tényleg nem volt a legkorrektebb a barátnőd, sőt, aljas húzás volt ez tőle. Ugyanakkor 2 hónapos kapcsolat jóformán még semmi, a legjobb barátodat meg minősíti, hogy hogy összeállt a csajszival...
Egyébként meg azzal tudnál leginkább bosszút állni, hogy le sem sz*rod őket, hogy nem törődsz velük, csak légy boldog.
18/L
2013. nov. 3. 10:36
15/21 A kérdező kommentje:
Hát pedig én még vagy 10 évig ilyen leszek! :D
2013. nov. 3. 10:41
16/21 anonim válasza:
Én csak kacagnék rajtuk és jól érezném magam másokkal!Gondolom nem ő az egyetlen nő a faluban!Másrészről,ha ilyen hamar kiderült ,hogy valamelyiketek részéről nem működik a dolog akkor ,hogy élnétek le egy életet!Örülj ,hogy kevés időt vett el tőled és tudsz rá mutogatni (perszte csak ,ha akarsz) ezt is megdugtam!:)
2013. nov. 3. 10:43
17/21 anonim válasza:
szerintem csináld meg nyugodtan mind a kettőt, úgyis magadat égeted le vele :) Ha a csaj helyében lennék, kimondottan örülnék egy ilyen húzásnak, mert megerősítene abban, hogy jól döntöttem. Ilyen szánalmasan gyerekes idióták nem alkalmasak normális kapcsolatra. Egyébként lehet, épp azért hagyott el, mert hamarabb rájött, hogy ilyen vagy.
2013. nov. 3. 10:44
18/21 anonim válasza:
Ha a kapcsolatban is ilyen voltál, ne csodálkozz hogy lelépett
2013. nov. 3. 11:03
19/21 anonim válasza:
21 vagy és itt tartasz fejben? Gratulálok! Két hónap semmire nem elég, nem hogy érzelmi kötődés kialakítására! Nem is csalt meg, akkor meg mit cirkuszolsz? Ennyi energiát belefektetni egy hülyeségbe ahelyett, hogy keresnél egy másik lányt.
2013. nov. 3. 14:47
20/21 anonim válasza:
Próbálj meg rákúrni exedre. Vagy ha van nővére, huga, anyja akkor azok közül valamelyiket dugd meg. Vagy haverod anyját. Már ha jó nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!