Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan alázhatnám meg az exemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alázhatnám meg az exemet?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja voltam együtt voltam a bnőmmel, amikor bejelentette, hogy ő most függetlenedni akar. Ami nem baj, csak rá 1 hétre összejött a "legjobb" haverommal. Hogy állhatnék rajtuk bosszút? Vagy elég csak a k*rván is.

Amik terbe vannak:

1. Facebookon a haveromról minden egyes ismerősének megküldöm, hogy b*zi (álnéven persze)

2. A csaj minden elkövetkező barátjának megküldöm, hogy mekkora r*banc

Most ennyi jutott eszembe. Tudtok jobbat mondani?

2013. nov. 3. 09:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ez gyerekes .... szerintem hagyd a fenébe, mert így csak te alázod meg magadat!! Inkább terjeszd el, hogy milyen szar az ágyban a csaj...
2013. nov. 3. 09:22
 2/21 anonim ***** válasza:
De ez is olyan gyerekes. Inkább ne foglalkozz velük. Tudom, hogy rosszul esik, de ha a csaj ennyire nem volt képes hogy bevallja hogy csak tőled nem akar semmit, akkor ennyit is ér..
2013. nov. 3. 09:23
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez gyerekes es nagy valoszinuseggel ratad fog visszautni..
2013. nov. 3. 09:24
 4/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 10? 2 hónapos kapcsolat után ilyen aljasságot tennél?? Azok az emberek akik 20 év házasság után elválnak azok akkor öljék meg egymást??
 5/21 anonim ***** válasza:

3. Szúrd ki a haverod összes gumiját. Ismerve a mai lányokat, annyi esze sincs, hogy elolvassa a fogamzásgátló használati utasítását, ha egyáltalán vesz.

Ja, 9 hónap múlva kérek meghívott a keresztelőre.

6/21 anonim ***** válasza:
ki vagy te az igazsàgosztò? mièrt kell gyeekes primitìv mòdon bosszùtàllni? nem tudod, h a kozony a legjobb bosszù, nem pedig az, ha hulyèt csinàlsz magadbòl? a terveid àtlàtszòak ès amatorok! nyugi, az èlet mindent el fog rendezni, nem kell mègjobban lejàatnod magad. elhiszem, h csùnyàn elbàntak veled, de tènyleg ne sullyedj tovàbb. sz.rd le oket
2013. nov. 3. 09:25
 7/21 anonim ***** válasza:

Ez mind bűncselekmény.

Minek akarsz bosszulni? Állj elé, és mondd meg, hogy megbántott, és szégyellje magát, és kikéred magadnak és hogy ki vagy készülve és meg tudnád verni!

Akár mindennap ordítozz vele.

2013. nov. 3. 09:28
 8/21 A kérdező kommentje:
de ez a élet mindent elrendez magától a gyávák szövege...kösz, hogy segíteni próbálsz, de ez a gondolkodás távol áll tőlem. am 21/F vagyok
2013. nov. 3. 09:28
 9/21 anonim ***** válasza:
nem a gyàvàk szovege, hanem az intelligensekè :DDDD
2013. nov. 3. 09:34
 10/21 anonim ***** válasza:

Ezzel csak magadat járatod le. Sokkal jobb dolgok is vannak. Ez tuti fix, hogy rajtad fog visszaütni! Szúrkáld ki pl a kocsijának a gumijait, vagy öntsd le savval. De mit is foglalkozol velük? Az én exem is elhagyott egy másikért le se sz*rom őket az sokkal jobban idegesiti mint bármilyen gyerekes bosszú amit egyből Veled fognak kapcsolatba hozni!

Gyere össze a csaj legjobb barátnőjével. Vagy a haverod tesójával. Szerintem ez a leghatásosabb. Az biztos, hogy a szóbeli mocskolódással a nevedet is nyugodtan kiirhatod mert a helyzet ismeretében mindenki tudni fogja, hogy te állsz mögötte. Sok ilyet láttam és a végén mindig az ex húzta a rövidebbet, mert aki ismeri őket az tudni fogja az igazat, akármit is terjeszt egy harmadik személy!

2013. nov. 3. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!