Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alázhatnám meg az exemet?
Már 2 hónapja voltam együtt voltam a bnőmmel, amikor bejelentette, hogy ő most függetlenedni akar. Ami nem baj, csak rá 1 hétre összejött a "legjobb" haverommal. Hogy állhatnék rajtuk bosszút? Vagy elég csak a k*rván is.
Amik terbe vannak:
1. Facebookon a haveromról minden egyes ismerősének megküldöm, hogy b*zi (álnéven persze)
2. A csaj minden elkövetkező barátjának megküldöm, hogy mekkora r*banc
Most ennyi jutott eszembe. Tudtok jobbat mondani?
3. Szúrd ki a haverod összes gumiját. Ismerve a mai lányokat, annyi esze sincs, hogy elolvassa a fogamzásgátló használati utasítását, ha egyáltalán vesz.
Ja, 9 hónap múlva kérek meghívott a keresztelőre.
Ez mind bűncselekmény.
Minek akarsz bosszulni? Állj elé, és mondd meg, hogy megbántott, és szégyellje magát, és kikéred magadnak és hogy ki vagy készülve és meg tudnád verni!
Akár mindennap ordítozz vele.
Ezzel csak magadat járatod le. Sokkal jobb dolgok is vannak. Ez tuti fix, hogy rajtad fog visszaütni! Szúrkáld ki pl a kocsijának a gumijait, vagy öntsd le savval. De mit is foglalkozol velük? Az én exem is elhagyott egy másikért le se sz*rom őket az sokkal jobban idegesiti mint bármilyen gyerekes bosszú amit egyből Veled fognak kapcsolatba hozni!
Gyere össze a csaj legjobb barátnőjével. Vagy a haverod tesójával. Szerintem ez a leghatásosabb. Az biztos, hogy a szóbeli mocskolódással a nevedet is nyugodtan kiirhatod mert a helyzet ismeretében mindenki tudni fogja, hogy te állsz mögötte. Sok ilyet láttam és a végén mindig az ex húzta a rövidebbet, mert aki ismeri őket az tudni fogja az igazat, akármit is terjeszt egy harmadik személy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!