Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem az exemet?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk külön,1.5 évig voltunk együtt ezalatt 3 kapcsolatot próbált meg, tegnap jött össze a 3-kal, mellette velem is tartja a kapcsolatot, tanácsokat kér, érdeklődik stb...., sosem ilyen csajnak ísmertem, hogy ugrál a kapcsolatok között, 19 éves nő, egyszerűen nem értem miért csinálja, és az összes pasi, ami sztem vicc, teljes mértékben hasonlít rám, mármint a külsőmre... engem keres bennük vagy nem, értem, Ti mit gondoltok erről, miért jó ez neki ? miért jó hogy szenved...2013. szept. 7. 15:32
1/7 A kérdező kommentje:
És ugye ez nekem fáj, mert a szívem még mindig vissza várja, de ha lépek, visszautasításba ütközök...
2013. szept. 7. 15:33
2/7 anonim válasza:
Tanácsokat kér pasizással kapcsolatban? Miért nem kérdezed meg miért pont tőled és olyan múltal, hogy egyszer te a barátja voltál.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem pasizással kapcsolatban, külsőségek, telefon stb....
2013. szept. 7. 15:40
4/7 anonim válasza:
19 éves nő? Nem mondanám annak :)
Lehet minden pasiba téged keress,vagy ez az ideálja.
Nem is értem amúgy,hogy miért beszélsz vele ha ilyen,vagy mit foglalkozol vele,hogy neki mi a jó?
5/7 A kérdező kommentje:
Mert még szeretem, vagy nem is tudom mit érzek....
2013. szept. 7. 15:41
6/7 anonim válasza:
Hát ezt neked kell tudnod :) Mondjuk ha már nem is tudod mit érzel,lehet nem is szereted :) inkább csak kötödés.A helyedben én elkerülném.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!