Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom elfelejteni az exemet! L
Kicsit több,mint évig voltunk együtt,nagyon szerettük egymást. De volt,hogy sokszor megbántott,fájdalmat okozott,csalódtam benne,a bizalom is elveszett teljes mértékben. Nem mehetett így tovább,lassan tönkretettem magam rajta,tavaly októberben szakítottam vele,hosszas rágódás és átsírt éjszakák után. Áprilisban lett egy új kapcsolatom,szeretem Őt nagyon,boldognak érzem magam,mikor vele vagyok,de folyton ott motoszkál a fejemben az ex barátom. Minden egyes nap gondolok rá október óta,február elején beszéltünk/láttuk egymást utoljára. Rengetegszer írt,hogy vissza akar kapni,utálja magát,amiért ilyen volt velem,sajnálja,hiányzom neki,reméli egy napon újra a szemembe tud nézni,stb. Nagyon mérges voltam rá,szinte megutáltam,ilyen érzések kavarogtak bennem. Magamnak sem merem bevallani,hogy hiányzik. Mikor valakinek mesélek a jelenlegi barátomról,vagy csak szóba jön néha akaratlanul az exem nevén szólítom. Nem tudom mi van velem. Most,augusztusban lennénk együtt 3 éve. Egy barátnőm szerint találkozom kellene vele.
(lány vagyok)
Köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!