Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal összevesztünt és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal összevesztünt és a végére olyan szinten felkapta a vizet hogy kaptam egy hatalmaa pofont! Jogos?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 18:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
46%
soha nem alhatott egyik párom sem másik férfival. impotens lenne? rámozdul éjjel erekcióval? mást karol át a nő? elmebetegek vagytok akik véditek a ribit
2013. nov. 2. 20:58
 32/37 anonim ***** válasza:

perfect li(f)e válasza:

"na...most már érdekel. Ismerted a srácot,akinél aludtál? Mert a probléma akkor van,ha nem. Egy régi barátnál aludni,akivel jóban vagy és tudja,hogy van párod,az nem rosszabb mint egy barátnőnél."

nem a fiúnál aludt, a fiúVAL aludt. a kérdező fogalmazott így. egy ágyban aludtak, nem nyakig felöltözve. ne nézzen madárnak senkit

2013. nov. 2. 21:00
 33/37 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Azon vesztünk össze hogy egy buliba elmentem és egy fiúval aludtam de nem volt semmi köztünk... És ő meg tök féltékeny.. ezen vesztünk össze!

# 6/32 Időpont ma 18:55

2013. nov. 2. 21:00
 34/37 perfect li(f)e ***** válasza:
Jogos..átsiklottam a ragozáson:)
2013. nov. 2. 22:32
 35/37 Anika Indigo ***** válasza:
42%

"Meg mégis hogy jön ahhoz itt bárki, hogy kiejtsen olyat a penészes pofáján, hogy "történt ott minden"?"

én például úgy jövök hozzá, hogy lány ismerősöm is a (mostmár) expasimmal aludt, tudtom nélkül, aztán volt minden "ááááá nem is történt semmiii", mint kiderült, mégis...

azért feltételezzük, mert ez szokott történni!

a maflás meg jogos volt, ezt nőként mondom

ha a párom mellett egy másik csajt találnék, még ha "nem is történt semmi" is valószínű hogy megfojtanám kb.

#22 penészes pofád meg max neked van, de hidd el, egy maflás neked is jót tenne, köztudottan penészölő hatású ;)

2013. nov. 3. 00:56
 36/37 anonim ***** válasza:
54%

Ó bocs, hogy nem vagyok egy mérgezett, beteglelkű, semmit sem érő csótány, mint te.

Először is, én is abból indulok ki, amit tapasztalok. Ha más fiú/férfi mellett (mondjuk egy fiú barát mellett) aludnék egy buliban, akkor sem csalnám meg, és ha a barátom aludna egy lánnyal, és elmondaná másnap, TUDNÁM, hogy nem történt több. Soha nem bántanám így a barátomat, ő pedig a büdös életben nem ütne meg engem, sőt, még a hangját sem szokta emelni, és csúnyán beszélni sem szoktunk egymással.

Tudod, normális helyeken, normális, egymást tisztelő és szerető emberek között így működik. Láttam már más ilyen párokat, láttam már lányt más fiúval aludni úgy, hogy nem volt semmi, így elhiszem a kérdezőnek, ha azt írja egy anonim oldalon, hogy köztük sem volt.

Őszintén sajnállak, kedves előző, sok szerencsét a további hisztirohamodhoz! Remélem, hogy lilára fog verni a párod. :)

2013. nov. 3. 14:38
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is felbsznám az agyamat azon, ha a csajom buli után más pasinál ébred - bár függ a körülményektől, ki az, stb - de akkor se lenne pofám megütni.
2013. nov. 5. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!