Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal összevesztünt és a végére olyan szinten felkapta a vizet hogy kaptam egy hatalmaa pofont! Jogos?
Örülj neki, hogy csak 1 pofont kapál. Én még le is köptelek volna, és úgy b.. sztalak volna ki, hogy a lábad nem éri a földet.
Szutyok kis tinirib . anc.
Semmilyen esetben sem jogos egy erőszakos viselkedés (max önvédelem). Nyilván rosszul eshetett neki, de máshogy is lehetett volna rá reagálni.
Egyébként a mi kapcsolatunkban is volt ilyen és csodák csodájára a semmi tényleg semmit jelentett így nem is csináltunk nagy ügyet csak megbeszéltük a dolgot és, hogy ezeket azért kerüljük, mert mi is emberekből vagyunk és nem kéne kísértéseket magunk köré vonzani.
Az jó ha arra hivatkozol,hogy azért nem volt semmi mert olyan részeg volt..:D A helyedben átgondoltam volna ezt..csak magad alatt vágod a fát.
Hogy válaszoljak is...jogosnak jogos volt,viszont inkább kellett volna kidobnia(ha más nem a házból) mint megütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!