Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal összevesztünt és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal összevesztünt és a végére olyan szinten felkapta a vizet hogy kaptam egy hatalmaa pofont! Jogos?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 18:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
56%
jogos.
2013. nov. 2. 18:58
 12/37 anonim ***** válasza:
51%
Jaj, nyomjàtok màr el magatokat...Megérdemelted. Én nö létemre tàmogatom a fiut, igaza volt! Pluszba én még szembe is köpnélek majd kihajitanàlak...
2013. nov. 2. 18:59
 13/37 anonim ***** válasza:
78%
Ja persze, nem volt semmi.. Én is adtam volna egy istenes pofont a pasid helyében.
2013. nov. 2. 19:00
 14/37 A kérdező kommentje:
Annyira réazeg volt hogy ha akarta volna se lett volna semmi....
2013. nov. 2. 19:01
 15/37 anonim ***** válasza:
60%
kidobnia jogos! történt ott minden.
2013. nov. 2. 19:02
 16/37 anonim ***** válasza:
77%
nem alszol más férfiakkal. ez nem vita kérdése
2013. nov. 2. 19:03
 17/37 anonim ***** válasza:
69%

Örülj neki, hogy csak 1 pofont kapál. Én még le is köptelek volna, és úgy b.. sztalak volna ki, hogy a lábad nem éri a földet.

Szutyok kis tinirib . anc.

2013. nov. 2. 19:03
 18/37 anonim ***** válasza:
68%
A helyébe kidobtalak volna inkább,a Te helyedbe kidobnám őt. Akármit csinálsz egy férfi SOHA ne üssön meg egy lányt.
2013. nov. 2. 19:04
 19/37 anonim ***** válasza:
87%

Semmilyen esetben sem jogos egy erőszakos viselkedés (max önvédelem). Nyilván rosszul eshetett neki, de máshogy is lehetett volna rá reagálni.

Egyébként a mi kapcsolatunkban is volt ilyen és csodák csodájára a semmi tényleg semmit jelentett így nem is csináltunk nagy ügyet csak megbeszéltük a dolgot és, hogy ezeket azért kerüljük, mert mi is emberekből vagyunk és nem kéne kísértéseket magunk köré vonzani.

2013. nov. 2. 19:09
 20/37 perfect li(f)e ***** válasza:
83%

Az jó ha arra hivatkozol,hogy azért nem volt semmi mert olyan részeg volt..:D A helyedben átgondoltam volna ezt..csak magad alatt vágod a fát.

Hogy válaszoljak is...jogosnak jogos volt,viszont inkább kellett volna kidobnia(ha más nem a házból) mint megütni.

2013. nov. 2. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!