Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyék hogy a barátommal megértessem nekem ez így nem tetszik?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt és örökös vita téma miután este 10kor elbúcsúzunk hogy ki telefonozik és kivel beszél, és mivel a technika ördöge nem a legkedvesebb ki írja hogy a másik mikor kapcsolta le a netet, ezért reggel kész vita, mostanában viszont egyáltalán nem maradok fent a vita elkerülése érdekében (megjegyzem teljesen feleslegesen féltékenykedik) de mostanában reggel ahogy szét nézek még 23:58kor fent van és kommentelget, mert a telefont most el akarja adni emelett első barátnő állapota alatt is bőven van komment a levelekről pedig csak annyi a mentség,hogy azt beszélik meg hogy engedje-e a volt csaja ilyet-olyat az ágyban a pasijának? Kérdeztem is mi köze van hozzá de sehol semmi válasz úgy hogy HELP
Hogy mondjam meg neki hogy végre fel is fogja zavar az estig fent maradás kommentelgetés levelezés???
17/L
mi a vita tárgya?
nem olvasom el mert hosszú, de ha valami facebookos szarság akkor ne is mondjátok el a sztorit!!!
Két össze nem illő ember kapcsolatnak nevezett förmedvénye a tiétek.
Szerintem mindkettőtöknek az lesz a legjobb ha szétmentek.
Már rég otthagytalak volna a másik helyébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!