Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyék hogy a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyék hogy a barátommal megértessem nekem ez így nem tetszik?

Figyelt kérdés

A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt és örökös vita téma miután este 10kor elbúcsúzunk hogy ki telefonozik és kivel beszél, és mivel a technika ördöge nem a legkedvesebb ki írja hogy a másik mikor kapcsolta le a netet, ezért reggel kész vita, mostanában viszont egyáltalán nem maradok fent a vita elkerülése érdekében (megjegyzem teljesen feleslegesen féltékenykedik) de mostanában reggel ahogy szét nézek még 23:58kor fent van és kommentelget, mert a telefont most el akarja adni emelett első barátnő állapota alatt is bőven van komment a levelekről pedig csak annyi a mentség,hogy azt beszélik meg hogy engedje-e a volt csaja ilyet-olyat az ágyban a pasijának? Kérdeztem is mi köze van hozzá de sehol semmi válasz úgy hogy HELP

Hogy mondjam meg neki hogy végre fel is fogja zavar az estig fent maradás kommentelgetés levelezés???

17/L

2013. nov. 1. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Mutass az ajtó felé és mondd, hogy arra van a kijárat. Így a legjobb.
2013. nov. 1. 10:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ennyire komoly, nem a kapcsolatomat akarom szét zúzni csak rá akarom ébreszteni hogy én bízom benne és ezt ne játsza el
2013. nov. 1. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Először kérdezem én, miért van szükség erre a felesleges kémkedésre? Csak feszültséget szül ami aztán még rosszabb lesz. Hagyjatok egymásnak szabad teret és fejezzétek ezt be mert így kétséges, hogy megéritek a második évfordulót.
2013. nov. 1. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
hàt ez gàz....nem ùgy tunik, mintha leszakadt volna az exèrol. gondolod, h a volt csaj szexuàls èletèrol levelezni normàlis dolog?
2013. nov. 1. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:

mi a vita tárgya?

nem olvasom el mert hosszú, de ha valami facebookos szarság akkor ne is mondjátok el a sztorit!!!

2013. nov. 1. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
na jaguar, milyen igazad van! ha èrezzuk, h gàz meg sumàkolàs van a kapcsolatban, akkor csukjuk be a szemunket fulunket meg a szànkat is. ne "kèmkedjunk" ne vitatkozzunk, hanem mint vmi ostoba, ne vegyunk ròla tudomàst ès hagyjuk a màsiknak, had csinàljo amit akar! elvègre akkor nem lesz cirkusz, mindenki orul ès happy end.... hàt hogyne! hol èlsz te? a kutakodàs ès "kèmkedès" tènye eltorpu az mellett, hogy vki àtveri azt, akit elvileg szeret. nem kell ezzel takaròzni meg mentegetozni, h "kèmkedni" csùnya dolog, mert a megcsalàs ès hazugsàg mi? eskuszom felidegesìtesz!
2013. nov. 1. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Két össze nem illő ember kapcsolatnak nevezett förmedvénye a tiétek.

Szerintem mindkettőtöknek az lesz a legjobb ha szétmentek.

Már rég otthagytalak volna a másik helyébe.

2013. nov. 1. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a másikat kell bántani ilyenkor, ha bízol benne akkor tessék alkalmazkodni hozzá. Neked is biztos van olyan tulajdonságod amit ő nem szerethet, de elviseli. Nálad is ezt kell tenni. Szerintem nem nagy bűn, ha más emberekkel is kommunikál.
2013. nov. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!