Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal összevesztünt és a végére olyan szinten felkapta a vizet hogy kaptam egy hatalmaa pofont! Jogos?
Ne legyetek már ennyire álszentek. A kiscsaj egy pofont kapott, nem lett agyonverve.
Nem tudja mit szabad és mit nem, de ez után már tudni fogja. A pofont megérdemelte.
Szerintem jobban fog fájni neki hogy a barátja szemébe kell nézzen mint bármilyen pofon.
És az is, hogy utána mindenki leku. vázza majd a baráti körében.
Elmebeteg, szégyenteljes emberek vagytok, amiért azt meritek mondani, hogy bármilyen szinten jogos volt. Meg mégis hogy jön ahhoz itt bárki, hogy kiejtsen olyat a penészes pofáján, hogy "történt ott minden"? Ott voltál talán?!
Kérdező, a helyedben a puszta kezemmel herélném ki a srácot. :)
Az égadta világon semmiben!
Itt van mellettem a barátom, és megmutattam neki is a kérdést, és azt mondta, hogy egy pillanatig sem hisztizne, ha ilyen történne - bár zavarná, ha idegen srác aludna mellettem - és főleg nem ütne meg és nem dobna ki.
Szerintem aki erre a szitura így reagál, az egy betegsen bizalmatlan, birtoklási mániában szenvedő, agresszív szerencsétlen, akitől menekülni kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!