Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal összevesztünt és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal összevesztünt és a végére olyan szinten felkapta a vizet hogy kaptam egy hatalmaa pofont! Jogos?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 18:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
25%

Ne legyetek már ennyire álszentek. A kiscsaj egy pofont kapott, nem lett agyonverve.

Nem tudja mit szabad és mit nem, de ez után már tudni fogja. A pofont megérdemelte.

Szerintem jobban fog fájni neki hogy a barátja szemébe kell nézzen mint bármilyen pofon.

És az is, hogy utána mindenki leku. vázza majd a baráti körében.

2013. nov. 2. 19:28
 22/37 anonim ***** válasza:
49%

Elmebeteg, szégyenteljes emberek vagytok, amiért azt meritek mondani, hogy bármilyen szinten jogos volt. Meg mégis hogy jön ahhoz itt bárki, hogy kiejtsen olyat a penészes pofáján, hogy "történt ott minden"? Ott voltál talán?!

Kérdező, a helyedben a puszta kezemmel herélném ki a srácot. :)

2013. nov. 2. 19:31
 23/37 A kérdező kommentje:
#22 köszönöm:) amúgy igaz senki nem volt ott és ráadásul nem vagyok az a hazudos fajta :) miért más egy srácxal aludni mint egy lánnyal ha nem történik semmi?!!!
2013. nov. 2. 19:35
 24/37 anonim ***** válasza:
67%

Az égadta világon semmiben!

Itt van mellettem a barátom, és megmutattam neki is a kérdést, és azt mondta, hogy egy pillanatig sem hisztizne, ha ilyen történne - bár zavarná, ha idegen srác aludna mellettem - és főleg nem ütne meg és nem dobna ki.

Szerintem aki erre a szitura így reagál, az egy betegsen bizalmatlan, birtoklási mániában szenvedő, agresszív szerencsétlen, akitől menekülni kell!!!

2013. nov. 2. 19:39
 25/37 perfect li(f)e ***** válasza:
na...most már érdekel. Ismerted a srácot,akinél aludtál? Mert a probléma akkor van,ha nem. Egy régi barátnál aludni,akivel jóban vagy és tudja,hogy van párod,az nem rosszabb mint egy barátnőnél. Viszont ha idegenhez mentél el,az akkor is gáz,ha lány lett volna.Nem csak a féltékenység,hanem a féltés is játszik..Ahogy a kislányoknak azt mondják, "nem állunk szóba idegenekkel", úgy a nagylányoknak azt,hogy "nem alszunk idegeneknél"...:) remélem érthető volt,hova akartam kilyukadni:)
2013. nov. 2. 19:45
 26/37 anonim ***** válasza:
63%
Mert pàrkapcsolatban vagy. Nekem eszembe nem jutna mäsik pasival aludni! nem tökéletes a kapcsolatunk, de akkor sem! Igenis megérdemelted a maflàst!
2013. nov. 2. 19:50
 27/37 anonim ***** válasza:
97%
Ebből az esetből 2 dolgot tanulhatsz. 1.A barátod agresszív szóval a legközelebbi veszekedésnél(ha lesz)erre számíthatsz. 2.Idegen fiúkkal nem alszunk,ha van párunk.
2013. nov. 2. 19:52
 28/37 A kérdező kommentje:
ismerem ezt a srácot és jó barátom is (és csak közlöm hogy nem jártam vele soha nem is tetszett és semmi nem volt köztünk)
2013. nov. 2. 19:56
 29/37 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sem tetszett volna, ha a párom mással aludna, de az agresszió erre nem megoldás.
2013. nov. 2. 19:57
 30/37 perfect li(f)e ***** válasza:
68%
nos,így már azért más.egy kapcsolat bizalomra épül(kellene) Még ha nem is tetszik a párodnak,ha barátok vagytok,akkor azért nem olyan tragédia...
2013. nov. 2. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!