Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a haverom már az eljegyzését tervezi, pedig még csak 4 hónapja jár a csajjal, az én párom meg ezt nem tervezim pedig már 2,5éve együtt vagyunk?
A haverom még szekrényt is vesz a lánynak, hogy amikor nála van, belepakolja a dolgait.. rettenetesen irigy vagyok. :(
23L
De honnan tudod hogy nem fog? Azt mondta a párod hogy soha nem fog elvenni?
Hihetetlen nagy butaságot csinálsz azzal, hogy a saját kapcsolatotokat más kapcsolatához hasonlítod. Neked a sajátoddal kellene foglalkoznod, nem a máséval. A férfiak amúgy se egyformák, vannak akik már a második randin megkérik a kezedet, vannak akik 10 év együttjárás után esetleg és köztük a többi. De ahogy olvasgattalak, te leginkább azért akarnád ezt az egészet, mert nőként úgy érzed, hogy neked ez akkor is jár és szerintem még csak nem is magad miatt, hanem hogy a külvilág felé megmutasd, hogy nézzétek csak, én is menyasszony lettem.
Na látod :)
A nők amúgy is érzelmesebbek, a férfiak megfontoltabban döntenek. Míg egy szerelmes nő simán azt mondja, hogy elég neki egy bármilyen kis kunyhó, csak boldogságban élhessen a férjével, addig a férfiak szeretnék megteremteni a megfelelő biztonság alapjait. Gondolom ez olyasmi ősi családeltartó ösztön, hogy be tudják bizonyítani azt, hogy igenis tudnak gondoskodni a családjukról. :)
Persze nyilván kellően bosszantó lehet az a tudat, hogy te már 2,5 éve próbálod úgymond eladni magad, más nőnek meg elég kettőt pislognia. Némi túlzással persze. :)
És amit a férfiak nagyon nem szeretnek, az a folytonos macera. Vagy meghajolnak az akarat előtt és kelletlenül de megkérik a kezed, de legalább csend lesz utána, vagy dobbantanak.
Ha tudod, hogy a párod nem utasítja el a dolgot, akkor nincs mitől tartanod, ápoljátok tovább a kapcsolatotokat és meglátod, úgy is el fog jönni a ti időtök is. Persze nem azt mondom, hogy örökké várj majd, de nyilván te is érezni fogod, ha tényleg jogos a párod érvelése, hogy miért nem lehet még, vagy hogy ne adj Isten, csak örökös kifogásokat keres és rendszeresen hárítja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!