Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem túl kevés időt töltünk együtt a párommal, de szerintem őt ez nem zavarja hiába mondom neki. mit csináljak?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal, még nem élünk együtt. úgy alakult az utóbbi időben, hogy csak a hétvégeken tudunk találkozni, de akkor sem tudunk kettesben lenni, vagy csak nagyon ritkán, mert a szüleihez, vagy valamelyik rokonához, barátjához kell mennünk. Értem, hogy mindenkire kell időt szakítani, de egymásra alig marad időnk. mit csináljak?2013. okt. 31. 18:44
1/3 anonim válasza:
Talán ülj le vele és beszélgessetek erről?
Mondd el neki, hogy úgy érzed, hogy ez a kapcsolatotok rovására megy és úgy érzed, hogy lassan elhidegültök egymástól és szét fogtok menni.
Ha ez nem ijeszti meg, akkor már nem is érdekled igazán...
2/3 A kérdező kommentje:
már mondtam neki, de azt mondja, hogy semmire sincs ideje. a családját is alig látja, és a barátaival is nagyon ritkán találkozik.
2013. okt. 31. 19:02
3/3 anonim válasza:
márpedig közöld vele, hogy neked ez így nem jó. ha nem érti meg akkor csókolom. ha nem akarsz szakítani vele akkor is mutasd meg neki valahogy, hogy te nem olyan dolog vagy ami jár és igazból - persze a legtökéletesebb kapcsolatban is van amit le kell nyelni a másiknak - nem feltétlenül kell elviselned minden hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!