Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a haverom már az eljegyzését tervezi, pedig még csak 4 hónapja jár a csajjal, az én párom meg ezt nem tervezim pedig már 2,5éve együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
A haverom még szekrényt is vesz a lánynak, hogy amikor nála van, belepakolja a dolgait.. rettenetesen irigy vagyok. :(
23L
2013. nov. 1. 10:37
21/48 A kérdező kommentje:
Na jó, nem mindig unalmas, sőt nagyon jó, de a forgatókönyv ugyanaz.. mondjuk mire találkozunk, megjön a kedvem, szóval nincs gond.. múltkor a nagyiméknál csináltuk, a régi gyerekszobámban:) Az izgis volt :) Amúgy az összejövés is nehéz volt neki, 3 hónapig randiztunk, én már a falat kapartam, de még idegesebb voltam, amikor csak 3 hónap járás után feküdtük le először.. milyen pasi ez már? Mert h neki az ilyen komoly dolgokhoz idő kell.. pedig a pasik mindent és mindenkit megfarkalnának, nem?
2013. nov. 1. 11:33
22/48 A kérdező kommentje:
Egyébként csak vele tudom elképzelni az életemet..
2013. nov. 1. 11:34
23/48 A kérdező kommentje:
ha ő is akarnááá:S
2013. nov. 1. 11:34
24/48 anonim válasza:
Egyáltalán mi a bánatért akarsz egy ilyen kapcsolatban eljegyzést??? Semmi nem tetszik neked, nem tudtok elég időt együtt tölteni és a szexet sem szereted vele. Én 4 éve vagyok a párommal. Együtt élünk, imádjuk egymást és a szex is tökéletes.
25/48 anonim válasza:
Hát ne csodálkozz ha nem akarja. Am meg inkább örülnél h nem farkalt meg egyből. Akit egyből ágyba visznek azt nem is sűrűn becsülik.
26/48 A kérdező kommentje:
Mert szeretem, erre gondoltál már? Hagyjuk most h hétvégente tudunk csak talizni, vannak itt nagyobb gondok is..
2013. nov. 1. 11:38
27/48 A kérdező kommentje:
Dehát ez nem normális!!!! Már megsértődtem, hogy még arra se vagyok jó h megd---gjon..
2013. nov. 1. 11:38
28/48 anonim válasza:
Akkor viszont, lehet, hogy a kapcsolat már egyébként is a végét járja.
29/48 anonim válasza:
Mondom másodjára: majd én megduglak és elveszlek feleségül. Az istenit, nem érted? :D
30/48 A kérdező kommentje:
De ez az elején volt, nem most!!
2013. nov. 1. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!