Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a haverom már az eljegyzését tervezi, pedig még csak 4 hónapja jár a csajjal, az én párom meg ezt nem tervezim pedig már 2,5éve együtt vagyunk?
A haverom még szekrényt is vesz a lánynak, hogy amikor nála van, belepakolja a dolgait.. rettenetesen irigy vagyok. :(
23L
Úristen, már 2 és fél éve együtt vagytok? AZ ám a teljesítmény! Gyorsan rohanjatok is a házasságkötő terembe, mert a haverod már lassan házasodik!
Mégis mi lesz, ha eljegyez? Változik valami? Változatosabb lesz a szex? Nekem van nem egy olyan ismerősöm, hogy 6 évig együtt vannak eljegyzés nélkül, mégis szakítanak.
Ne nagyon hidd, hogy ti örökre együtt lesztek.
"Miért ne hinném? Semmi se garancia, de ha van gyűrű, talán komolyabban veszi egyik a másikat, mint amikor csak egy laza kapcsolat van.."
Igen, biztosan ezért olyan tökéletes akkor minden házasság is, mert van papír. :D Ne legyél már ennyire ostoba 23 évesen. Én szégyellem ezt helyetted huszonévesként! :D
Akkor keress olyan párt, akivel egyezik a jövőképetek, és akivel nem csak azért akarsz házasodni, mert az neked "kell"
Én is megfelelő példát láttam magamm előtt, de a férjem nem.
Mégis összeházasodtunk, mert az értékrendünk ezt kívánta.
De semmi nem változott, megmondom őszintén, hogy azt hottem majd az lesz..hogy húúúh ferjes ansszony vagyok, ő pedig a férjem...jujjj...
Semmi ilyen...
Jó nem mondom, hogy az esküvő szervezés alatt nem volt más, de nem egymással, hanem mások másként neznek ránk..ennyi..
A "ne egyél, emrt ugyis ki...arod" nagyon nem jó példa, és hasonlat, hiszen a házasságnak nem kell feltetlenül elromlania, sőt...
Nm lehet már egy alapból problémás kapcsolatban továbbképni,mhiszen hiányoznak az alapok...
Alap nélkül nem építünk házat, mert akkor hamar összeomlásra számíthatunk... Építünk egy jó erős alapot, aztán mehet rá a többi.
Neked még fel kellene nődöd... Pár év múlva ha esetleg visszaolvasod meg fogsz döbbenni a hozzáállásodon, és a naivitásodon...
Ha nem, akkor nagy bajok lesznek veled a későbbi életedben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!