Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a haverom már az eljegyzését tervezi, pedig még csak 4 hónapja jár a csajjal, az én párom meg ezt nem tervezim pedig már 2,5éve együtt vagyunk?
A haverom még szekrényt is vesz a lánynak, hogy amikor nála van, belepakolja a dolgait.. rettenetesen irigy vagyok. :(
23L
Úristen... Ha nem vagytok függetlenek, nem tudom, hova házasodnátok + vannak gondok. Tehát eddig ok.
Szerintem te a pasi idegeire fogsz menni, meg szerintem úgy sem fogtok összeházasodni. Szerintem időben üljetek le beszélgetni, hogy most akkor ki mennyire szereti a másikat.... Felesleges az időtöket húzni.
Hát ne haragudj meg de szánalmas vagy. Tipikusan az a csaj aki azt akarja h márpedig őt minden áron jegyezzék el. Ha nem tudtok együtt élni, nem tudjátok mi lesz a jövőtökkel, akkor hova akarsz még eljegyzést??? Pláne az után h azt mondtad neki h unalmas a szex. Azt hiszed am h egy gyűrűtől bármi megváltozik??? Meg jössz a régi kapcsolatoddal..... már rég ki kellett volna heverned. Nekem is egy iszonyat rossz kapcsolatom volt ez előtt. Csalt fűvel fával. A mostani páromban mégis 100%-osan megbízom.
A haverod meg csak a rózsaszín ködben úszik. Mostanában szokása a fiataloknak így elkapkodni a dolgot, mert ez egy húúúúú de komoly kapcsolat. Aztán "eljegyzés" után egy hónappal szét mennek. Mondjuk van (nagyon ritka) aki együtt marad és tényleg komoly lesz, de 4 hónap után még nem ismerik egymást annyira.
Pfffffffff.......
Inkább azt fikszáljátok le, hogy ti biztos hogy egymással tervezitek e a jövőtöket életetek végéig?!
Mert ha már most uncsi a szex, meg mindenen rinyálsz, akkor ez nagyon nagyon kétes.
Szóval, nézzük csak.
Egyikőtök sem rendelkezik anyagi függetlenséggel. Mindketten iskolába jártok, ráadásul (gondolom részben emiatt) nem is tudtok összeköltözni.
Te magad mondod, hogy jó a távkapcsolat, nem tudnál minden nap együtt lenni vele. A házasságban azért az is benne van, hogy összeköltözés meg stb. Nekem mindig is az volt az elvem, hogy mielőtt megtörténik a nagy lépés, 1-2 hónapot MINIMUM együtt kéne élni, összebútorozni, stb, hogy lássátok, egyáltalán tudtok-e ilyen mértékben együtt lenni. Mert tudod, együtt lakva ismerszik meg igazán a másik.
Plusz igen, az anyagiak. Nem nagyon érted te meg a barátod- az apja lehet, hogy elveszíti a munkáját, kevesebb pénz jut majd mindenre, de egy esküvőt (ami azért elég költséges) mégis fizessen ki? Merthogy a barátod, mint mondtad, még a szüleitől függ ilyen téren.
Szerintem azért gondolkozz el, hogy is akarsz te úgy házasságba lépni, hogy közben csak távkapcsolatban tudnád elviselni a másikat, és közben még csak saját pénzből se tudnátok megélni együtt.
Mert az érzelmek nem időhöz vannak kötve, sőt nagyon sok esetben a házassagot nem az érzelmek hiánya gátolják, hanem a körülmények (gyakran anyagi)
De nem értem mit vársz, és miért lenne jó neked, ha megkérné a párod a kezedet, ha "unalmas az egész szex"
Ilyen helyzetben hovaházasodnátok? Még a kapcsolatot is megkérdőjelezném...
Ui
Hogy lehetne ennyi idő után bármi érdekes?
Mi csak 5 éve vagyunk együtt, házasok is, de minden érdekes vele kapcsolatban, a szex kimondottan.
Édesanyammal egészen nyíltak vagyunk ilyen téren, mármint szoktunk beszélgetni, nekik 30 év után is változatos...
Tehát ha legalább hasonló embert találsz, akivel ezt el tudod képzelni, csak akkor házasodj, ha nem, addig keresgélj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!