Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a haverom már az eljegyzését tervezi, pedig még csak 4 hónapja jár a csajjal, az én párom meg ezt nem tervezim pedig már 2,5éve együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

A haverom még szekrényt is vesz a lánynak, hogy amikor nála van, belepakolja a dolgait.. rettenetesen irigy vagyok. :(

23L

2013. nov. 1. 10:37
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk róla, de mivel még ő is sulizik meg a szüleitől függ, meg én is sulizok, ezért nehéz a dolog. Sőt, én most akarok megcsinálni még egy egyetemet(aki akarja, leirom privátban h miért, igy jött ki a lépés). Úgy volt, h egyetem után összeköltözünk, de közben az lett, h lehet, h az apja munkanélküli lesz. Ok, nem gáz, megértem.... de mit gondol, ő majd megváltja a világot? Mondtam neki, hogy nem akarok távházasságot(most ez távkapcsolat, de működik, nem is birnám, h minden nap találkozunk, vagy csak ezt szoktam meg, ki tudja..), erre az volt a válasza, h "majd ingázok". He? Aztán meg az apja mondta, h medencét akar otthon építeni.... csak pislogtam, h akkor mi van? Lehet, h nem lesz munkája, de medencét meg épít? Vagy mi van? Persze, a páromnak a válasza erre az, h "nem tudom". Tengeren meg még legutóbb azt mondta, h számíthatok komolyabb lépésekre, ha megváltozok néhány dologban(alaptalan féltékenykedések). Ahh, de b...sszuskulcs, volt egy exem, és rosszak az emlékeim. Tudom, NEM vagyok egy egyszerű eset :D
2013. nov. 1. 11:08
 12/48 anonim ***** válasza:

Úristen... Ha nem vagytok függetlenek, nem tudom, hova házasodnátok + vannak gondok. Tehát eddig ok.

Szerintem te a pasi idegeire fogsz menni, meg szerintem úgy sem fogtok összeházasodni. Szerintem időben üljetek le beszélgetni, hogy most akkor ki mennyire szereti a másikat.... Felesleges az időtöket húzni.

2013. nov. 1. 11:12
 13/48 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj meg de szánalmas vagy. Tipikusan az a csaj aki azt akarja h márpedig őt minden áron jegyezzék el. Ha nem tudtok együtt élni, nem tudjátok mi lesz a jövőtökkel, akkor hova akarsz még eljegyzést??? Pláne az után h azt mondtad neki h unalmas a szex. Azt hiszed am h egy gyűrűtől bármi megváltozik??? Meg jössz a régi kapcsolatoddal..... már rég ki kellett volna heverned. Nekem is egy iszonyat rossz kapcsolatom volt ez előtt. Csalt fűvel fával. A mostani páromban mégis 100%-osan megbízom.

A haverod meg csak a rózsaszín ködben úszik. Mostanában szokása a fiataloknak így elkapkodni a dolgot, mert ez egy húúúúú de komoly kapcsolat. Aztán "eljegyzés" után egy hónappal szét mennek. Mondjuk van (nagyon ritka) aki együtt marad és tényleg komoly lesz, de 4 hónap után még nem ismerik egymást annyira.

2013. nov. 1. 11:15
 14/48 A kérdező kommentje:
Anyuék fél év után már házasok voltak, és 26éve együtt vannak.. szóval semmi sem lehetetlen, de nahh.. csak attól félek h ha ez az egész elhúzódik mittomén 7-8 évig, akkor már régen kiégettek leszünk és nem lesz érdekes a házasság. Tévedsz, egyáltalán nem vagyok házasságpárti, de ami másnak jár, az járjon már nekem is....
2013. nov. 1. 11:17
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Pfffffffff.......

Inkább azt fikszáljátok le, hogy ti biztos hogy egymással tervezitek e a jövőtöket életetek végéig?!

Mert ha már most uncsi a szex, meg mindenen rinyálsz, akkor ez nagyon nagyon kétes.

2013. nov. 1. 11:19
 16/48 anonim ***** válasza:

Szóval, nézzük csak.

Egyikőtök sem rendelkezik anyagi függetlenséggel. Mindketten iskolába jártok, ráadásul (gondolom részben emiatt) nem is tudtok összeköltözni.

Te magad mondod, hogy jó a távkapcsolat, nem tudnál minden nap együtt lenni vele. A házasságban azért az is benne van, hogy összeköltözés meg stb. Nekem mindig is az volt az elvem, hogy mielőtt megtörténik a nagy lépés, 1-2 hónapot MINIMUM együtt kéne élni, összebútorozni, stb, hogy lássátok, egyáltalán tudtok-e ilyen mértékben együtt lenni. Mert tudod, együtt lakva ismerszik meg igazán a másik.

Plusz igen, az anyagiak. Nem nagyon érted te meg a barátod- az apja lehet, hogy elveszíti a munkáját, kevesebb pénz jut majd mindenre, de egy esküvőt (ami azért elég költséges) mégis fizessen ki? Merthogy a barátod, mint mondtad, még a szüleitől függ ilyen téren.

Szerintem azért gondolkozz el, hogy is akarsz te úgy házasságba lépni, hogy közben csak távkapcsolatban tudnád elviselni a másikat, és közben még csak saját pénzből se tudnátok megélni együtt.

2013. nov. 1. 11:20
 17/48 A kérdező kommentje:
Nem volt más választásom, hozzá kellett szoknom. És megszoktam, h hétvégente találkozunk.. ja, tegnap se akart nálam aludni, mert h nem érzi jól magát, mert front van, meg az anyja is beteg, és h ne idegeskedjen miatta. Ok, tehát tegnap hazajöttem az ünnep miatt, fél órára jött el egy teára, mert én aztán mentem tornára. Oda elvitt.. ok.. ma is én irtam neki, meg tegnap is, meg azelőtt is.. aztán vagy visszaír, vagy nem.. ma lenne egy buli, amibe nem hiszem, h eljön(mondjuk azért mert állatokat tartanak otthon, és vágás van minden szombat hajnalban, vagyis nagyon gyakran, néha van 1-2 szombat, ami szabad), mások meg folyton kérdezgetik h hol a pasim, meg én jövök ki r...bancnak mert ő nem jön.. hát álljon már meg a világ... mondtam már neki, h néha jöjjön már el, h lássák h járunk.. ahh, meg a haverokkal is volt már gondom, a haverok mindig, én meg nahh, néha.. de ha ezt neki mondom, akkor szerinte ez nem így van, mert h náluk is sok progit mondott már le.. uffff, de elegem van.
2013. nov. 1. 11:28
 18/48 anonim ***** válasza:
50%
Majd én elveszlek feleségül. És szeretni foglak örökké.
2013. nov. 1. 11:30
 19/48 anonim ***** válasza:

Mert az érzelmek nem időhöz vannak kötve, sőt nagyon sok esetben a házassagot nem az érzelmek hiánya gátolják, hanem a körülmények (gyakran anyagi)

De nem értem mit vársz, és miért lenne jó neked, ha megkérné a párod a kezedet, ha "unalmas az egész szex"

Ilyen helyzetben hovaházasodnátok? Még a kapcsolatot is megkérdőjelezném...

2013. nov. 1. 11:30
 20/48 anonim ***** válasza:

Ui

Hogy lehetne ennyi idő után bármi érdekes?

Mi csak 5 éve vagyunk együtt, házasok is, de minden érdekes vele kapcsolatban, a szex kimondottan.

Édesanyammal egészen nyíltak vagyunk ilyen téren, mármint szoktunk beszélgetni, nekik 30 év után is változatos...

Tehát ha legalább hasonló embert találsz, akivel ezt el tudod képzelni, csak akkor házasodj, ha nem, addig keresgélj

2013. nov. 1. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!