Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )
hogy dobjam le magamról ezeket
f
nehéz leírni, ha élőben látnál akkor te is látnád rajtam.
olyan sötét és negatív, olyan rideg és fájdalmas, olyan semmilyen, monoton, megtört, szerencsétlen a kinézetem.
Újpest központba pedig megy a metró, most jöttem el onnan. A piros metró nem megy most esténként.
Amúgy, ha már felismerted a "problémát", akkor a következő lépés már igen egyszerű: amit látsz magadon, és nem tetszik, azon változtass. Legyen az frizura (fodrász), testalkat (sport, táplálkozás), öltözködés (másik bolt), vagy ami a legfontosabb, a hozzáállás (jelentős önismereti képzés és jellemfejlesztés). De a lényeg az akarat és kitartás, mert ezek nélkül semmire se fogsz menni. Hajrá!
és nem lehet az, hogy azért vagyok ilyen mert még nem volt barátnőm aki önbizalmat adott volna?
nem lehet, hogy ezért, vagy azért valamennyire ez is közrejátszhat nem?
Ne egy másik embertől várd a boldogságod. Ha nincs önbizalmad, nem érzed jól magad egyedül, akkor hogy lehetne már ez másképp egy párkapcsolatban? Most nincs önbizalmad, összejössz egy szép lánnyal, folyamatosan csak féltékenykedni fogsz, a végén előbb-utóbb szakítatok, mert ez a kapcsolatok 70%-nak (hasracsaptam, nincs tudományos háttere ennek a számnak) a sorsra, és csak még lejjebb esik az önbizalmad.
Ha felfejleszted magad egy olyan szintre, hogy egyedül is magabiztos, jó kedélyű, boldog vagy (ahogy az egyik válaszoló írta sport, valamilyen hobbi, egyéb elfoglaltságok, amiket szeretsz ebben nagyon jók), akkor már van értelme nőt keresni. Főleg, hogy a lányok nagyobb része nem szereti az önbizalomhiányos, önsajnáltatós pasikat. Egyszerűen nem lehet az ilyeneket férfinak tekinteni, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!