Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam a barátom elvesztését feldolgozni?
Sajnos ezt csak az idő tudja begyógyítani!
Részvétem! :(
Én mikor elvesztettem valakit,aki hasonlóképp ennyire fontos volt az életemben, minden erőmmel arra koncentráltam,hogy ha nem lett volna, kevesebb lennék. Másfél év? Most borzasztóan fáj? Jobb lett volna, hogyha meg se ismered?
Nem fájna, de nem lenne másfél boldog éved ami esetleg felnyithatja a szemed arra,hogy amit adott az egy kulcs. Kulcs arra,hogy amit ő előhozott fáradtságos munkával, amiért szeretett,azt láthassa más is. Hogy miért vagy különleges. Ha visszazuhansz önmagadba, netán még jobban, akkor ezen a Földön elkövetett cselekedeteit teszed semmissé. Mintha nem is létezett volna. Ne új kapcsolatra gondolj. Először ezt tisztázd önmagadban,hogy a fájdalom haragvó tengerébe be tudsz e lopni egy kis napfényt.
Szia! Őszinte részvétem!
Meg tudom érteni mit érzel, gondolsz. Hisz ilyenkor az emberben összedől minden, nem találja helyét. Ez természetes, hogy most nem is tudnál másra gondolni. De ahogy az előttem szóló is írja, csak az idő segíthet.
Elhiszem,hogy nehéz, de valahogy foglald le magad. Tudok egy tippet adni. Lehet babona vagy sem, de hallottam több helyről is, filmben is, hogy aki enyhíteni akarja fájdalmát, írjon egy levelet az illetőnek, párjának, elég akár egy szó is, és el kell égetni, a szél pedig széthordja a hamut. Ez után könnyebb lesz elviselni az egészet, feldolgozni. Senki sem tudhatja mit hoz a holnap. Légy erős :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!