Hogyan tudnám feldolgozni a babám elvesztését?
Egyszerűen képtelen vagyok...kifelé azt mutatom hogy jól vagyok, túl vagyok rajta, pedig nem. 2 hónapja történt és azóta ezzel kelek és ezzel fekszek...mindig belegondolok hogy most éppen hol tartanék hanyadik héten...
Akinek volt màr vetélése hogy sikerült feldolgoznia? Mi segített?
A terhessegem
ikerterhessegnek indult.12. Heti uh-n kiderult, hogy az egyik babamnak nincs szivhangja. Iszonyatos fajdalmat ereztem minden percben sirni tudtam
volna.. A parom, a csaladom es a legjobban a masik babam segitett feldolgozni. Bar neha belegondolok, hogy durva, hogy ugyan igy nezne ki a masik kislanyom is. Kitartas
2-es válaszoló vagyok.
Ugyanez a tapasztalatom, mint az utolsó válaszolónak. A vetélésem után mindenhol azt olvastam, hogy minden második nővel megesik. Baromira nem akartam elhinni, hiszen nekem a környezetemben egyetlen vetélés sem volt. Nos, kiderült, hogy volt, nem is egy és közvetlen családtagnál is előfordult! Nem azt mondom, hogy ez vigasztalt, de egy kicsit segített feldolgozni...
Köszönöm a vàlaszokat, bíztatàsokat. Remélem tényleg sikerül àtvészelnem ezt az időszakot és remélem hamarosan összejön a következő babóka. Talàn tényleg csak ez tud majd segíteni...
Mi is az első babànkat veszítettük el, talàn ezért is fàj ennyire.
Sajnàlom ami veletek történt...
Utolsó!Sajnálom...hamar összejött,amikor méhen kívüli lett?vagy akkor is sokat kellett várnotok?
Szorítok Neked hogy mielöbb sikerüljön a babóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!