Hogyan tudnám feldolgozni a babám elvesztését?
Egyszerűen képtelen vagyok...kifelé azt mutatom hogy jól vagyok, túl vagyok rajta, pedig nem. 2 hónapja történt és azóta ezzel kelek és ezzel fekszek...mindig belegondolok hogy most éppen hol tartanék hanyadik héten...
Akinek volt màr vetélése hogy sikerült feldolgoznia? Mi segített?
Nem tudom vki olvassa e még....
Azóta elvesztettem még 2 babàt... :(((
A màsodikat 9 hetesen karàcsonykor, a harmadikat februàrban 4 hetesen*pozi teszt majs màsnap megjött)
Ez az egyetlen dolog amiért mindent feladnék....csak végre anyuka lehessek ....
6. vagyok
Nem is tudom mit írjak.... :( Borzalmas hónapokon vagy túl. Az előző válaszadóval egyet értek abban, hogy ideje kivizsgáltatni magad (3 vetélés után már ajánlott), valamint ne tesztelj túl hamar, csak ha nem jön meg időben. Tudom, hogy nehéz. Nagyon-nagyon sajnállak és együtt érzek veled, én "csak" egy babát vesztettem el, de az is padlóra küldött, nem tudom mit tennék a helyedben.
Szívből kívánom neked a legjobbakat, sose éld át ismét ezt a szörnyűséget!!!!!
Köszönöm, aranyosak vagytok h próbàltok vígasztalni...
Tulajdonképpen a màsodik vetélés utàn csak 1 ciklust akartunk kivàrni mivel az első vetélés utàni vàrakozàs sem segített. Az viszont biztos h az utolsö két terhességem idején nagyon beteg lettem, làzam is volt, talàn ez is közrejàtszott. Depersze ez csak talàlgatàs...
Nagy nehezen elkezdték a kivizsgàlàsokat. Méhüreg vizsgàlat volt. Most a kromoszóma vizsgàlatra vàrunk h kapjunk beutalót.
Most nem is próbàlkozunk még legalàbb 3 hónapig...
Minden vàgyam h anyuka lehessek de érzem h most kell a pihenés testileg-lelkileg.
Örülök h írtatok! :)
Szia!
Az egykori 2. válaszoló vagyok.
Én is elveszítettem azt a babát, akiről írtam a hozzászólásomban. Ő a második terhességem volt. Most értünk nagy nehezen a kivizsgálások végére és eddig minden negatív. Egyedül méhtükrözésen nem voltam, de egyébként mindent végigjártunk. Most lesz fél éve, hogy elvetéltem a másodikkal is, így lassan eljön ismét a mi időnk, hátha a harmadikkal végre sikerrel járunk.
Fontos, hogy pihenj, főként lelkileg, mert az ember teste hamar regenerálódik. Csak akkor vágjatok bele a következőbe, ha már te magad is felkészültél rá.
Minden jót és sok sikert kívánok.
Kedves 2. hozzàszóló!
Nagyon sajnàlom h neked is àt kellett ezt élned mégegyszer... :(
Lelkileg hogy bírod???
Azt mondjàk az orvosok h az esetek 90%-ban nem szoktak semmit talàlni.
Örülök h nàkatok minden rendben.talàn tényleg csak a sors csúnya fintora volt ez...
Remélem nàlatok is hamarosan megérkezik a vàrva vàrt babuci!
Az első két hónap volt a legnehezebb. Valahogy ebben az időszakban éreztem legintenzívebben a terhesség hiányát. Az viszont minden hónapban egyre több erőt tuszkolt belém, hogy a ciklusaim szépen helyreálltak, a kontroll UH-on is minden rendben volt, azóta számos kivizsgálást csináltattunk és igazából eget rengető probléma nincsen.
Most már sokkal jobban vagyok, életmódváltással és figyelemeltereléssel nagyon gyorsan ment és megy az idő. Meg hát, itt a tavasz, az ember tele van energiával és mindent sokkal derűsebben lát. Most fogok tudni ismét ráhangolódni a következő terhességre.
Remélem a következö terhességed problémamentes lesz és végre lesz egy egészséges picibabátok!!!
A legjobbakat kívánom és remélem hamarosan jó hírekkel jöhetünk fel ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!