Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen a fiúkkal? /lent/
Sziasztok!
Annyira elegem van abból, hogy túlságosan is zárkózott vagyok és félénk. Egyszerűen ha van egy srác mondjuk az utcán, aki tetszene, nem merek kb. még megmozdulni se rendesen, annyira odafigyelek arra, hogy mit csinálok. Meg most is például lenne két aranyos srác, mindketten szeretnének velem találkozni (persze nem hülyíteném őket egyszerre), de képtelen vagyok lépni. Nem merek igent mondani a randira egyiküknek sem és le akarom rázni őket direkt emiatt. Tudom, hogy nem merek/-nék elmenni, de még lerázni se merem őket. Nem tudok mit írni, mert már régóta ismerjük egymást, és azóta próbálkoznak, én meg csak halogatom. Szóval én még egy roh@dt randira is képtelen vagyok elmenni!
Most mit csináljak magammal, szerintetek? Hogyan tudnék megváltozni, mert így soha az életben nem lesz senkim, ha így haladok! Annyira elegem van ezekből a "komplexusok"-ból, de nem tudom, mit csináljak! Segítsetek!!!
Előre is köszönet minden normális válaszért! A bunkó és szidalmazó, vagy nem ideillő kommenteket meg légyszi mellőzétek, köszi!
17/L
na hát én 22 éves létemre nem jutottam ki ebből :D
azokkal nagy keservesen elmentem, akik nagyon tetszettek... de nemet mondani képtelen vagyok, így bújkáltam már vagy 100 pasi elől életemben, még volt hogy haverral kamuztam inkább hogy járunk csak lekopjon :D
de volt hogy elutasítottam olyat is, aki tetszett volna... vagy egyszerűen nem maradtam vele kettesben, kerültem nehogy legyen valami.
kb. nem merek ránézni arra a pasira aki bejön.
most pl. 3 pasi nyaggat találkozásokkal ,győzöm őket kerülni, egy 4. tetszik, de az meg nem konkrét és nem kezdeményez... szóval unom és utálom magam.
átérzem a helyzeted
szerintem én is örökre kapcsolat nélkül maradok.
A netes ismerkedéssel az lehetne a baj, hogy egy idő után ott is el akar majd hívni a fiú valahová.:/
A rivotrilhoz meg inkább nem szólok semmit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!