Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen a fiúkkal? /lent/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyira elegem van abból, hogy túlságosan is zárkózott vagyok és félénk. Egyszerűen ha van egy srác mondjuk az utcán, aki tetszene, nem merek kb. még megmozdulni se rendesen, annyira odafigyelek arra, hogy mit csinálok. Meg most is például lenne két aranyos srác, mindketten szeretnének velem találkozni (persze nem hülyíteném őket egyszerre), de képtelen vagyok lépni. Nem merek igent mondani a randira egyiküknek sem és le akarom rázni őket direkt emiatt. Tudom, hogy nem merek/-nék elmenni, de még lerázni se merem őket. Nem tudok mit írni, mert már régóta ismerjük egymást, és azóta próbálkoznak, én meg csak halogatom. Szóval én még egy roh@dt randira is képtelen vagyok elmenni!

Most mit csináljak magammal, szerintetek? Hogyan tudnék megváltozni, mert így soha az életben nem lesz senkim, ha így haladok! Annyira elegem van ezekből a "komplexusok"-ból, de nem tudom, mit csináljak! Segítsetek!!!

Előre is köszönet minden normális válaszért! A bunkó és szidalmazó, vagy nem ideillő kommenteket meg légyszi mellőzétek, köszi!

17/L

2013. aug. 4. 18:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ja, járok pszichológushoz is és már így is rengeteget segített! De ennél többre nem megy.:P És szorongásos vagyok, nemcsak szimplán "izgulós", szóval tisztában vagyok azzal, hogy mi az a rivotril. De köszi 20-as!.....nem fogok beszedni az biztos! Attól még mert esetleg enyhíti a tüneteket, ugyanúgy megmaradnak és nem segítek magamon! :)
2013. aug. 4. 19:26
 22/25 A kérdező kommentje:
(...) megmaradnak a problémák (...)*
2013. aug. 4. 19:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha többre nem megy, akkor lehet, hogy meg kéne próbálni egy másik pszichológust. Szorongás egy olyan betegség, ami pszichoterápiával és még tucatnyi más pszichológiai módszerrel gyógyítható és lehetnél mentálisan teljesen egészséges is, ha sikerül egy jó szakembert kifogni!
2013. aug. 4. 19:28
 24/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, köszönöm :), csak az a baj, hogy ahol én élek (nem túl nagy város), ő a legjobb, akihez járok! Úgyhogy nem tudom mi lesz.. de mondom, így is ne tudd meg milyen voltam ez előtt, szóval sokat segített. Csak valahogy most már úgy érzem, hogy ennyi tellett az egészből.
2013. aug. 4. 19:33
 25/25 anonim ***** válasza:

Végül is még csak 17 vagy, majd lesz. Inkább koncentrálj arra, ami működik az életedben, ne arra , ami nem. Iskola, munkahely rendben van? Csak ez a legnagyobb bajod? Sokan a párválasztásra teszik a legnagyobb hangsúlyt, holott nem csak erről szól az élet. Sokan csak külső hatásra,nyomásra, mert a többieknek van valakijük, de lehet, hogy idejekorán.

Ne aggódj ezen, a fiúknak is nehéz, a nők nem szoktak egyedül maradni. Sok sikert.

2013. aug. 26. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!