Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen? 19/L
egyszerűen senkivel nem jön össze egy rendes kapcsolat...
én csak szeretnék szerelmes lenni
beszélgetünk,aztán abbamarad...vagy lehet hogy a fiúk csak a havert látják bennem?
ezt nem tudom
másnak kell megítélnie
Üdv a klubban de nekem az életem többi területe is nulla szóval már meg sem lepődőm miért pont a szerelemben lenne másképp?
Lehet,hogy a havert látják benned. Nekem sokáig az volt a bajom h mindenki kapcsolatot akart. Persze csupa olyan akik szóba se jöhettek mert nálam barát zónában vannak. Jó pasi sose akart felszedni és én sem próbálkoztam náluk :(
De én beérek átlagossal, rondával is már csak legyenek meg benne azok a tulajdonságok amiket keresek. De sajnos olyan nincs akitől nem hányok ha ránézek és még belsőre is megfelelne. Vagy egyik vagy másik, de nincs megfelelő ember a közelemben meg aki is annak persze én nem kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!