Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak én?
Figyelt kérdés
6 hete járok a barátommal. Nagyon szeretem. De már elegem van, hogy mindig csak én megyek hozzá. Ha hivom, hogy jöjjön le akkor azt mondja, hogy nemtudom, megprobálok és aztán mindig kitalál valami kifogást és nem jön. A távolság 10 km, ez olyan sok? Ha én feltudok menni ő miért nem tud lejönni?:(2009. nov. 14. 11:22
1/3 anonim 

válasza:

Azért, mert lehet nem szeret. Hoppá.
2/3 anonim 

válasza:

Lehet, hogy nem szeret, de nem feltétlen kell egyből erre gondolni. Beszéld meg vele.
Én több mint egy éve vagyok együtt a párommal, de fél kezemen meg tudom számolni eddig hányszor aludt nálunk, a maradék időben, kb minden második-harmadik nap én mentem hozzájuk. Ő egyszerűen jobban szeret otthon lenni, mi is ott érezzük jobban magunkat, mert házban laknak és az egész felső emelet szinte a páromé, az én szobám meg kb akkora mint egy mozgássérült budi :S
Kérdezz rá, és ha van nyomós indoka, akkor semmi probléma, viszont ha szimplán csak lusta akkor tényleg nem szeret és még idejében ott kéne hagynod.
19/L
3/3 anonim 

válasza:

hát ja rengeteg oka lehet én pl azér utáltam a barátnőmhöz menni mer rühelltem az anyját és fordítva...:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!