Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizárólag csak szexből és buliból áll a fiatalok élete?
Miert? Mit kellene csinalnia a filataloknak? Plusz muszakot vallalni, konyvet olvasni otthon, hazimunkat vegezni, pulovert kotogetni, vagy enekelni a fonoban?
Fiatalsag bolondsag! Regen is probaltak bulizni a fiatalok, csak a kulturhaznal nem igen volt jobb es tobb szorakozasi lehetosegeik. Regen is drogoztak a fiatalok, csak eppen szipuztak, avagy gyogyszerre pialtak.
A fiatalok mar csak ilyenek :)
Altalánosítás...
De hagy tegyem hozzá, hogy inkább ekkor "éljék ki" magukat, mint csaldos anya, apaként, vagy komoly prkapcsolatban később (nem a szexfüggőkre utaltam)
12-es: szerinted ez így rendben van?
Tény, hogy sok hülye van, aki a fos bulihelyeknél jobb szórakozást nem tud elképzelni, de szerencsére sokaknál nem merül itt ki a tudás.
Hát ez azért túlzás:
27 vagyok, tehát a fiatal szó már egyáltalán nem illik rám, de még nem "bulizam", és sosem szexeltem, mégis élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!