Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kizárólag csak szexből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizárólag csak szexből és buliból áll a fiatalok élete?

Figyelt kérdés
[link]

2013. okt. 29. 01:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem amit ebben a könyvben írnak annak a fele nem igaz.Azt mondják ezek beszélgettek a gyerekekkel,nehezen tudom elképzelni,hogy bárki őszintén beszéljen a szexuális életéről egy idegen felnőttnek,pláne nem egy tini.
2013. okt. 29. 07:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Miert? Mit kellene csinalnia a filataloknak? Plusz muszakot vallalni, konyvet olvasni otthon, hazimunkat vegezni, pulovert kotogetni, vagy enekelni a fonoban?

Fiatalsag bolondsag! Regen is probaltak bulizni a fiatalok, csak a kulturhaznal nem igen volt jobb es tobb szorakozasi lehetosegeik. Regen is drogoztak a fiatalok, csak eppen szipuztak, avagy gyogyszerre pialtak.

A fiatalok mar csak ilyenek :)

2013. okt. 29. 07:36
 13/20 anonim ***** válasza:
élő példa a gyk-hogy igaz!
2013. okt. 29. 08:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Altalánosítás...

De hagy tegyem hozzá, hogy inkább ekkor "éljék ki" magukat, mint csaldos anya, apaként, vagy komoly prkapcsolatban később (nem a szexfüggőkre utaltam)

2013. okt. 29. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
mert fiatalok...mikor bulizzanak majd 40 évesen család mellett?
2013. okt. 29. 10:21
 16/20 Szergej55 ***** válasza:

12-es: szerinted ez így rendben van?

Tény, hogy sok hülye van, aki a fos bulihelyeknél jobb szórakozást nem tud elképzelni, de szerencsére sokaknál nem merül itt ki a tudás.

2013. okt. 29. 15:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát ez azért túlzás:

27 vagyok, tehát a fiatal szó már egyáltalán nem illik rám, de még nem "bulizam", és sosem szexeltem, mégis élek.

2013. okt. 29. 17:23
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es te meg a másik véglet vagy. Bánni fogod, hogy nem éltél eleget és nem lesz miről mesélned.
2013. okt. 29. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:
18: A piálás nem az én asztalom, a szexre meg esélytelen vagyok... Szóval nem hiszem, hogy valaha is bánom. Ha bánok valamit az az, hogy nem születtem jóképűnek és magasnak...
2013. okt. 29. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Legalább menj el prostihoz. Amíg még lehet.
2013. okt. 29. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!