Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre ezen az oldalon, hogy a mai fiatalok (20-35 között, fiúk és lányok egyaránt és egyre többen vannak) teljesen boldogtalanok és sehogy sem sikerül kimászniuk belőle. Szerintetek teljesen tönkremegy a társadalmunk idővel?

Figyelt kérdés

2013. okt. 28. 21:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem. mindig lesznek olyanok akik nem adják fel :D és leszarják a dolgokat.
2013. okt. 28. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem mert mi megdöglünk, a nem siránkozó alfahímek és ribik pedig fennmaradnak.
2013. okt. 28. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Az egy dolog, hogy boldogtalanok, de ráadásul teljesen retardáltak is, bár a kettő nyilván összefügg.
2013. okt. 28. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Dehogyis, minden pasi öltözzön melegnek, aztán majd kellenek a lányoknak! A lányok meg max kevesebb ruhát vesznek fel.
2013. okt. 28. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
3. nem szereted a retardált fiúkat? :DDDDD
2013. okt. 28. 22:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Az ok a következő: régen nagycsaládokban éltek együtt az emberek, észrevétlenül tanulták el egymástól a különböző generációk az "életbenmaradási" stratégiákat. A szülők a saját szüleiktől lesték el a gyereknevelést (a hibákat is érzékelték) és ezzel sokkal kevesebb kárt okoztak a gyerekeikben.

Manapság viszont nukleáris családok vannak, tele játszmákkal, és felnőtt egy személyiségzavaros generáció. Nem csak a 20-35 év közöttiek, hanem a mai negyvenesekre is igaz sajnos, hogy nincsenek eszközeik az önérvényesítéshez, csak próbálkoznak, de alig-alig járnak sikerrel, és örökítik tovább a saját gyerekeiknek is.

Elég szomorú a helyzet, de én is ezt látom...

2013. okt. 28. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:
26%
Ez csak egy oldal ahova rengeteg megkeresedett, retardált jár. Szerencsére van a világnak egy másik oldala is.:)
2013. okt. 28. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:
jó úton haladunk afelé.
2013. okt. 28. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

azért gondolj bele abba is, hogy erre az oldalra többnyire tanácsért, vigaszért fordulnak az emberek, akik közül talán nem is mindegyik menthetetlenül boldogtalan, csak éppen egy olyan időszakában ír, amikor. én is írtam már ide ki kétségbeesett hangú kérdést, dühöset is, szomorút is, önsajnáltatót is, de alapvetően egy vidám alkatú ember vagyok. a kérdések alapján, amik egy-egy elkülönített részét mutatják be csak a kérdező jellemének/lelkivilágának nem vonhatsz le ilyen messzemenő következtetéseket.

persze, vannak azok, akik a világot hibáztatják a maguk retardáltsága miatt, és nem tesznek ellene semmit, hanem itt siránkoznak. de szerintem hozzájuk hasonló tehetetlenek mindig is voltak, csak a kardfogú tigris idejében könnyebb volt kiszelektálni őket a génállományból.

2013. okt. 28. 22:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az egyáltalán nem igaz, hogy nem tesznek ellene semmit. Inkább az lehetséges, hogy hiába próbálkoznak bármivel nem jön nekik össze. Nem lehet minden embernek szerencséje.
2013. okt. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!