Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy lenne az elvárásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy lenne az elvárásom ha azt szeretném, hogy egy fiú legyen illedelmes? Miért ilyen illetlenek a mai fiatalok az idősekkel szemben?

Figyelt kérdés

Ma valami elképesztő dolgot tapasztaltam. Metróval utaztam és felszállt egy nagyon idős bácsi, még botja is volt. Minden hely foglalt volt. Két fiatal is volt a bácsi közelében, de egyik se adta át a helyet. Erre, egy másik, szintén idős bácsi adta át a helyét!! És ezt látta is a két fiatal. Én szégyelltem el magam a helyükben! Ráadásul az egyik fiatal egy srác volt. A fiúknak nem tanították meg, hogy mi az illem?!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem jönnék össze egy olyan fiúval aki nem tiszteli az időseket.

Ti mit gondoltok erről az egészről? Ugye azért nem minden fiú ilyen illetlen? Nyugtassatok meg... Csak mert volt már egy pár negatív napasztalatom.

2013. okt. 16. 22:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ne 1-2 esetből indulj ki és ne általánosíts. Személy szerint általában átadom annak az idősnek, aki megérdemli, őket sem kell azért félteni, és most nem a görnyedt idős bácsikákra gondolok.
2013. okt. 16. 22:54
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Vissza a sorkatonai szolgálatot!!
2013. okt. 16. 22:54
 3/19 anonim ***** válasza:
#2 Az aztán nagyon hiányzik...egyébként is hogy függ össze a kettő?
2013. okt. 16. 22:55
 4/19 anonim ***** válasza:

Nem mindenkit tanítottak meg az illemre. (Más kérdés, hogy a bácsi is mondhatna annyit, hogy "szeretnék leülni" és ne elvárja a szívességet.)

Ne aggódj nem minden fiú ilyen, bár a sok nő mégis mellettük köt ki, aztán írja a GyK-ra a kérdéseket.

2013. okt. 16. 22:56
 5/19 anonim ***** válasza:
és te miért nem adtad át a helyed?
2013. okt. 16. 22:57
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem általánosítok. Pont azt kérdezem, hogy ugye nem mindenki ilyen?

Az az idős bácsi annyira idős volt, hogy szerintem már beszélni is alig tudott. Nagyon kis szerencsétlennek tűnt, úgy sajnáltam.

5-ös, talán mert én is álltam?

2013. okt. 16. 23:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Alap követelmény, hogy az időseknek mindig adjuk meg a kijáró tiszteletet.
2013. okt. 16. 23:02
 8/19 anonim ***** válasza:
hát nemtudom ebben a tömbben lakik egy két idös aki mindenkinek az agyára megy :S
2013. okt. 16. 23:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, lassan (lassan) már az általánosít aki azzal vádolja a másikat hogy általánosít. Ilyenkor többnyire nem tudnak értelmes érvet felhozni. Persze nem mindenki ilyen, nehogy véletlenül általánosítással vádoljanak! :)
2013. okt. 16. 23:07
 10/19 anonim ***** válasza:

3-as, talán mert megnevelte a fiatalokat...

Látványos a különbség mióta nincs.

2013. okt. 16. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!