Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy lenne az elvárásom ha azt szeretném, hogy egy fiú legyen illedelmes? Miért ilyen illetlenek a mai fiatalok az idősekkel szemben?
Ma valami elképesztő dolgot tapasztaltam. Metróval utaztam és felszállt egy nagyon idős bácsi, még botja is volt. Minden hely foglalt volt. Két fiatal is volt a bácsi közelében, de egyik se adta át a helyet. Erre, egy másik, szintén idős bácsi adta át a helyét!! És ezt látta is a két fiatal. Én szégyelltem el magam a helyükben! Ráadásul az egyik fiatal egy srác volt. A fiúknak nem tanították meg, hogy mi az illem?!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem jönnék össze egy olyan fiúval aki nem tiszteli az időseket.
Ti mit gondoltok erről az egészről? Ugye azért nem minden fiú ilyen illetlen? Nyugtassatok meg... Csak mert volt már egy pár negatív napasztalatom.
Nem mindenkit tanítottak meg az illemre. (Más kérdés, hogy a bácsi is mondhatna annyit, hogy "szeretnék leülni" és ne elvárja a szívességet.)
Ne aggódj nem minden fiú ilyen, bár a sok nő mégis mellettük köt ki, aztán írja a GyK-ra a kérdéseket.
Nem általánosítok. Pont azt kérdezem, hogy ugye nem mindenki ilyen?
Az az idős bácsi annyira idős volt, hogy szerintem már beszélni is alig tudott. Nagyon kis szerencsétlennek tűnt, úgy sajnáltam.
5-ös, talán mert én is álltam?
3-as, talán mert megnevelte a fiatalokat...
Látványos a különbség mióta nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!