Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimplán kedves és illedelmes lenne, vagy részéről is kialakulhatott valami? De ennyi idő alatt? Kifejtem lent!
Figyelt kérdés
Megismerkedtem 1 fiúval, találkoztunk, hozzátenném egyikőnknek sincs kapcsolata. Nagyon kedves volt mikor találkoztunk első perctől, érdeklődött felőlem (átlagos dolgok, hogy telt a napom stb.) Nála töltöttem az estét (ez meg is volt beszélve és minden más is). Lefeküdtünk egymással, az intimitás követően ölelkeztünk, összebújtunk, csók..és így aludtunk (ezt igazából nem gondoltam volna). Mindig mondja, milyen édes vagyok. Több alkalommal is együtt aludtunk, keresett is utána, elmondja, hogy jól érezte magát. Figyelmes velem, ismerősei előtt is közeledik egy kicsit (kicsit hozzámér, rám hajtja a fejét). "Csókkal köszöntünk el", de nem vagyunk együtt.. és el is mondta, hogy nem szeretne senkit, ezt első alkalommal tette. De nekem mégis furcsa, hogy ha ez csak a szexről szól, akkor miért bújunk össze, puszilgatjuk egymást-simogatjuk-megfogja a kezem közbe, figyelmes érdeklődik, és csókkal köszön el.. vagy szimplán normális fiút fogtam ki?! Én bennem elkezdett valami kialakulni, lehet benne is? Mondtam neki, hogy jól érzem magam vele, ő azt mondta, hogy nagyon örül neki.... mégis mi lehet ez? Lehet legjobb lenne befejezni, ha mind ez csak egy oldalú? Nem akarom magam beleélni.. esélyt nem látó dolgokba..2013. aug. 17. 15:31
1/6 anonim válasza:
Vigyázz nehogy kihasználjon velem hasonló volt. A fiú azt mondta nekem, hogy nem lehetünk együtt pedig nagyon szeret és nagyon szeretné, mert a barátai engem nem kedvelnek. Utána még együtt voltunk egy jó darabig titokban, de igazából csak kínszenvedés volt az egész. Vigyázz az ilyen férfiakkal.
2/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy mit akar ebből. Tedd hozzá hogy el tudnád vele képzelni a kapcsolatod. Ha nem ad egyértelmű választ, akkor meg kerüld inkább az ilyen kis egy éjszakás dolgokat, mert csak még jobban belecsavarodsz, és ha nem akar tőled semmi komolyat, annál rosszabb lesz neked..
3/6 A kérdező kommentje:
Velem semmi baja az ismerőseinek, sőt. :) Ha beszél valakivel, elmondja, hogy velem van, nem titkolózik. Nem mondja, hogy szeret meg ilyenek, egyszerűen csak szeret velem lenni, és én is vele. Csak nem értem magam se, hogy ő miért van benne a szex melletti dolgokba (amiket leírtam) én tudom, hogy én miért, de, hogy ő részéről mind ez normális vagy, ő is hasonló dolgok miatt, mint én, nem tudom. Korai lenne még erről kérdeznem.
2013. aug. 17. 15:38
4/6 anonim válasza:
Attól,hogy szex után hozzád búj és megcsókol,és megölel,megfogja a kezed,nem akar többet,hidd el nekem.Sok olyan szexkapcsolat van,ahol a felek csinálnak közös programokat,bújnak egymáshoz stb.De attól még nincsenek rendes párkapcsolatban.Főleg,hogy ezt az elején közölte is veled,hogy nem akar többet,ő nem fog többet érezni.
5/6 A kérdező kommentje:
Tehát mindez a figyelmesség "törődés" illetve barátok előtt való viselkedés (hozzámér kicsit búju stb) mind normálisnak vélhető ilyen jellegű kapcsolatokban? Köszönöm a válaszokat
2013. aug. 17. 21:48
6/6 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok ő 25
2013. aug. 17. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!