Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem született, vagy kialakulhatott, avagy minek nevezzem magam?
Rövidre fogom és tömörre.
24 éves lány vagyok. Anya nélkül nöttem fel, édesapámmal -alkoholista, de nem olyan, aki vert vagy eljátszotta a pénzt, csak nagyon sokszor a pohár fenekére néz...- Elég rossz gyerekkorom volt, kicsiként sokszor kiközösítettek, nem találtam soha -mai napig sem- a helyem a családban, csak a testvéremnéknél érzem jól magam, ők viszont nem laknak sajnos a közelemben.
És a lényeg, a kérdésem...
Soha nem vonzodtam lányokhoz, mindig csak fiúkkal voltam együtt, (pontosabban 2személlyel). 3 éve pedig egy lánnyal vagyok, komoly kapcsolatban. Azóta nem voltam férfival, néha hiányzik. De nagyon kötödöm érzelmileg ehhez a lányhoz, pedig a 3év alatt nagyon sok vitánk volt (főleg féltékenykedése miatt- nem volt oka-), mégis akárhányszor megbántottuk egymást, valahogy mindig jobban ragaszkodtunk egymáshoz.
Sok mindent tudnék még erről írni, de a kérdésem arra vonatkozna, hogy én most biszexuális lennék? De akkor miért nem vonz a többi nő is? Vagy csak "anyakomplexusom" van, és a rossz gyermekkorom miatt alakulhatott ki ez bennnem, hogy ennyire kötődöm egy lányhoz?
Hát ez itt a kérdés, nagyon jól látod, de a választ itt nem fogod megkapni.
Szakember segít. Vannak nagyon jó ingyenes illetve olcsó lehetőségek.
"Miért, mit gondolsz, tudna segíteni valamit? Ha igen, mit? :)Nem vagyok egy nagyon beszédes, nem vagyok olyan aki személyesen nagyon mer ilyenekről beszélni."
Pont ez a dolga.Ne úgy képzeld el,hogy leülsz elé és ő addig vár,amíg azt nem kezded el mondani,hogy te egy biszex anyakomplexusos lány vagy...
Keress egy jó pszichológust és járjatok utána,hátha előhoz belőled dolgokat.Veszíteni nem fogsz vele,csak pénzt,mert semmi sincs ingyen.
hát de ha jól érzi magát a kérdező a lánnyal, akkor minek ide pszichológust? azér ne küldjetek már mindenkit rögtön szakemberhez...
kérdező, ha csak foglalkoztat a kérdés, mert érdekesnek látod,hát mondjuk akkor is elmehetsz, hátha segít kibogozni, viszont baj az nincs. baj az csak akkor van, ha valahogy kínlódsz ettől a helyzettől. különben csak érdekes, amit leírtál de nincs ezzel semmi gond, ilyen is előfordulhat, úgy látszik. még ha a gyerekkorod miatt alakult is esetleg így, ha most nem szenvedsz, nics baj.
Kedves Kérdező!
Azt hiszem nem sokat kell hozzátennem a megállapításodhoz, mert te is elég jól látod a helyzetet. Elég erős anyakomplexusod van, ami erőteljesen keveredik a barátsággal. Ezért van az, hogy senki más lányhoz nem vonzódsz. Mivel sem biszexuális nem vagy, sem pedig leszbikus. A félő inkább az, hogy minél tovább vagy a kapcsolatnak nevezett ragaszkodásban (amit általában a másik fél akár hisztivel/zsarolással stb. kíván fenntartani), annál nehezebben evezel ki belőle és kezdesz rendes életet. Mindez tökéletesen meggátol benne, hogy el tudd magad helyezni, hogy megtaláld a helyed az életben és örökös tudatzavart okoz.
A tudatzavar első jele még az, hogy észreveszed, hogy valami nem stimmel és itt feltetted a kérdést. Később már annyi minden rakódhat a dolgokra hozadékként, hogy nem fogod megtalálni hol is kezdődött, mi ellen kéne lépned. Ha nem is pszichológust kéne felkeresned, de ki kéne jönnöd ebből a kapcsolatféleségből amiben vagy és körülvenned magad olyan emberekkel, akik teljes identitástudattal rendelkeznek. Ez általában társaságváltással jár, de hidd el megéri. Mert ha a mostani társaságod ebből a szituációból nem akart kirángatni, akkor nem foglalkoznak veled annyira, hogy megérje velük törődni.
Na ne már........ hajnal 2:30 ilyen szöveget írni. Ez besz@rás. Te biztos valami felsöbb rendü élőlény vagy. hehe:)
Szerintem nem baj az ilyen kapcsolat, igaz soha nem volt még a közeli környezetemben sem hasonló, de ha jól érzi magát akkor miért ne?
De az is nagyon elgondolkodtató, amit az elöttem szoló irt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!