Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy lenne az elvárásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy lenne az elvárásom ha azt szeretném, hogy egy fiú legyen illedelmes? Miért ilyen illetlenek a mai fiatalok az idősekkel szemben?

Figyelt kérdés

Ma valami elképesztő dolgot tapasztaltam. Metróval utaztam és felszállt egy nagyon idős bácsi, még botja is volt. Minden hely foglalt volt. Két fiatal is volt a bácsi közelében, de egyik se adta át a helyet. Erre, egy másik, szintén idős bácsi adta át a helyét!! És ezt látta is a két fiatal. Én szégyelltem el magam a helyükben! Ráadásul az egyik fiatal egy srác volt. A fiúknak nem tanították meg, hogy mi az illem?!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem jönnék össze egy olyan fiúval aki nem tiszteli az időseket.

Ti mit gondoltok erről az egészről? Ugye azért nem minden fiú ilyen illetlen? Nyugtassatok meg... Csak mert volt már egy pár negatív napasztalatom.

2013. okt. 16. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan hülye vagy mint a ..ggem! Mit izgatod magad néhány papi/mami miatt? Ez a legnagyobb problémád? Úgyse azt nézed egy pasin hogy udvarias-e, hanem a kinézetét meg hogy mennyi pénzt örököl vazze...
2013. okt. 16. 23:46
 12/19 A kérdező kommentje:

Te egy jó nagy idióta vagy. Képzeld az a srác, aki bunkó mód nem adta át a helyét, tök helyes volt. Az eset előtt még néztem is, hogy milyen helyes, de miután megláttam, hogy milyen illetlen, már rögtön nem érdekelt.

Szóval attól még, hogy te egy ronda, szegény srác vagy, nem olyanokon kéne kitöltened a dühödet, akik az ég világon semmit nem ártottak neked. Nem én tehetek róla, hogy ezek miatt a tulajdonságaid miatt visszautasítottak.

És csak, hogy tudd, én nem ezek alapján ítélkezem.

2013. okt. 16. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Te miért nem adtad át a helyed?
2013. okt. 16. 23:55
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem gondolkoznál előbb, mielőtt ilyen hülyeséget kérdezel?

Azért mert én is ÁLLTAM!

És már valakinek megválaszoltam, szóval ha olvastad volna a kommenteket, tudnád.

2013. okt. 17. 00:12
 15/19 anonim ***** válasza:
#10: te se voltál sorkatona, ha azt hiszed, hogy annak volt bármilyen pozitív nevelő hatása.
2013. okt. 17. 00:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Ja, tényleg. Nem baj.

Ha ez megnyugtat, én is állni szoktam, ha csak kevés hely van.

2013. okt. 17. 00:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem minden fiú ilyen illetlen.

Akik voltak sorkatonák azok között is van semmirekellő alak és rendes ember is.

Lehet hogy a srác akit láttál, előző nap segített valakinek önzetlenül. Kicsi az esélye, de lehet. Mindenkinek az életében vannak olyan pillanatok amire nem büszke és vannak amiket példaként lehet másoknak állítani.

Szóval a dolgok nem fehérek vagy feketék, ne mondj ilyet, hogy a mai fiatalok, a mai idősek, a cigók, az arabok vagy akárki...

2013. okt. 17. 08:15
 18/19 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva, igen, túl nagyon az elvárásaid. Senki nem fog minden apró kis gondolatodat úgy csinálni ahogy azt te jónak látod. Szállj le a földre hülye
2013. okt. 17. 13:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Ami a katonaságot illeti, én nem voltam katona, de ha még lettem volna is 1) Nem mentem volna el, akkor se ha felszólítanak hogy menjek, mert én fontos karriert építek nincs időm ökör baromkodni a madzsaar honvédségben :D mert semmi értelme ugye 2) Akkor sem adnám át a helyem egy vénembernek, kezdjük ott, hogy ő nyugdíjas és semmi dolga nincs, mi a fenének flangál a városban?? Üljön máá otthon és nézza a Szulimánt... vagy Szulejmánt vagy mit.. meg a többi agyatlan sorozatot, én fontos dolgot csinálok nap mint nap.

erről ennyit

2013. okt. 17. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!