Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy sokkal idősebb férfit szeretek? 19/L
jaj ahogy bele gondolok undorito...de 19 vagy a te felelosseged. szamits arra hogy azt fogjak gondolni h a penzere hajtasz meg azt h egy ocska szajha vagy.
de en melled allok. tudom milyen erzes.
én 19 éves lány vagyok és 36 éves az ÉLETTÁRSAM és már 2 éve együtt vagyok és boldogok vagyunk!
A kor nem Számít!
Mert általában az idősebb pasik kihasználják (dugják) az ennyire fiatal lányokat. Nem hosszútávra terveznek. Sok közülük nős. A legtöbb csak kalandot keres.
Ha meg hosszútávban gondolkodik, az sem az igazi az eltérő életszemlélet miatt. Eleinte még a legjobb arcát mutatja, később kiütközik a korkülönbség majd' minden esetben.
Figyu!
20 éves vagyok, a párom 16 évvel idősebb. Kezdetben bántott, hogy piszkálnak, már nem izgat, és elfogadták. Ennek 4 éve. Lassan házsodunk.
Hajrá!
Hát kedves kérdező,nem tudom mennyire lehet jó egy ráncosodó,őszülő,kopaszodó idős fószer mellett élni akinek az idő előrehaladtával merevedési problémái lesznek és majd úgy 50-en túl egy rakat gyógyszert kell majd naponta betápolnia a különféle bajaira.
Vajon mennyire lehet ez gusztusos?
Meg különben is egy 50éves fószer már nem olyan mobil mint egy fiatal.Előnyben részesíti az otthon ülést a nyugis pillanatokat és legfeljebb a sarki kiskocsmáig jut el vagy kulturáltabb időszakában egy közeli étterembe.
Te meg gondolom a korosztályodhoz hűen pörögni akarsz ezerrel,diszkóba járni,világot látni,túrázni,kalandokban és izgalmakban résztvenni.
Tehát ez is egy ütközőpont.
Figyu,én is 19 éves vagyok de fiú és nagyon jól megvagyok a 18 éves csajommal.De mondjuk ha egy 50 éves öregecskedő,ráncosodó nénivel kellene élnem vagy járnom....hátt nem biztos hogy lenne gusztusom hozzá.
Tegyél magasról mások véleményére!!!!
Légy boldog! Én így tettem, hiba lett volna, ha másképp teszem. Boldog vagyok vele, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!