Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy sokkal idősebb férfit szeretek? 19/L
Ebből milyen gondok lehetnek? Nem azonos az izlés és gondolatviláguk,ami később,ha a nagy szerelem elmúlik,vitákhoz vezet.Ha együtt maradnak,akkor a korkülönbésg sokat számíthat.Egy 40 éves nő még fiatal,de ha a párja 70 éves,és már beteg,esetleg gondozásra szorul stb.Akkor ápolja a nő vagy otthagyja?
Ezek miatt mondják,hogy baj a nagy korkülönbség.
Mert kikosarazod a korban hozzádillő srácokat, és Nem lesz esélyük a Normális (nem tini csitri) csajoknál.
Itt is ez van: én 20/f vok, és a korban hozzámilő csajoknak mind mind 30 meg 35 éves f*szijuk van.
És biza volt már olyan esetem, hogy összejöttem 1 ilyen lánnyal, akinek előttem 36 éves barátja volt...(nem volt hosszú kapcsolat: 2 hónap)
az első vele való "eggyüttlét" után ki is dobott másnap....
Indok: "gyenge vagyok az ágyban...." meg éretlen vagyok hozzá..."
Pedig mások nem panaszkodtak eddig...
Na erre varjatok Gombot...
Baj, igen. Persze ellenni ellehetsz vele egy darabig, de hosszú távra nem érdemes tervezni, egyszerűen te még nagyon fiatal vagy, ő meg gyorsan megöregszik, neki már meg kell állapodnia, neked pedig élned kell még sok-sok évig! Előbb utóbb ki fog ütközni, ez 100%.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!