Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a csaladomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a csaladomnak, hogy szereto voltam?

Figyelt kérdés
23 eves lany vagyok, 4 evvel ezelott egy nyugati orszagba koltoztem,es megismertem egy nos ferfit, egymasba szerettunk, es a szeretoje lettem.Azon kevesek koze tartozom, akiknek sikerult, mar egy eve egyutt elunk, es itt jon a bibi.A csaladom, sot a barataim sem sejtik, hogy o nos volt, es van ket gyereke is.Anyukam ketszer valt el, masodjara azert, mert a ferjenek szinten szeretoje volt, a nagymamam ugyanez.Roviden tehat, a mi csaladunkban gyulolik a szeretoket.Pont ezert, amikor megismertem ezt a pasit, nem mondtam el, hogy mi van, mondvan, ugysem fog sokaig tartani a kapcsolat, jobb hanem tudjak.ki tudta, hogy ez lesz?Azota megismertek a baratomat, es nagyon kedvelik, de gozuk sincs rola, hogy neki elottem mar volt csaladja.Attol felek, hogyha elmondom az igazat, utalni fogjak, vagy ami meg rosszabb, kitagadnak.Az tuti, hogy soha tobbet nem biznak meg bennem.Hogy a francba masszak ki ebbol???
2009. nov. 14. 01:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mondd,h már elvált volt, mikor megismerted és, hogy van az előző házasságából két gyermeke. És ezt vele is beszéld meg. Nehogy mást mondjatok majd.
2012. ápr. 30. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!