Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek? (bővebben lent)
Nemrég szakított velem barátnőm egy másik fiú miatt.
Fél napon keresztül beszélgettünk és végül mondtam neki, hogy szeretem de nem akarok az útjába lenni szóval legyen boldog vele.
De én képtelen vagyok mást keresni de egyedül nem szeretnék lenni mert kibírhatatlan de közben csak ezért nem akarok összejönni egy lánnyal mert az kihasználás.
Barátok maradtunk és beszélünk minden nap és mikor mondja miket csinál a barátjával mintha ököllel ütögetnék a szívemet
Aztán most mondta egyik ismerőse, hogy várjak ki tudja mi lesz. De ezek után nem tudom, hogy hogyan tudnék újra bízni benne. De ez még nem is probléma.
Sajnálom, hogy olyanokat is írtam ami nem is tartozik a kérdéshez de már nem bírtam magamban tartani
Szóval mit tegyek? egy 16 éves szomorú fiú

kösz de valahogy érzem ha mást keresnék megbánnám
a szakítást is megéreztem 2 héttel előtte és telibe trafáltam a napot

igazad van örülök h boldog de szomorú hogy nem velem
olyan önzőségnek hangzik
oké de a kapcsolat előtt ö volt a legjobb barátom
és ha már úgy nam lehetünk együtt legalább barátként

Mintha csak magamat hallanám, 15 évvel ezelőtt. Annak idején engem is ott hagyott a barátnőm, akivel 3 éve jártunk, és nagyon szerettem. Egy másik fiú miatt, no meg azért, mert tanultam és ritkán tudtunk találkozni. Sokáig nagyon bántott a dolog, emésztettem magam, de aztán elmúlt. Jöttek új szerelmek és feledtették az elsőt. Aztán egyre tisztábban láttam a múltat és rájöttem, hogy pont úgy volt jó, ahogyan történt.
Egy szakítás után már nem érdemes felmelegíteni a kapcsolatot. Az már sosem lesz ugyanolyan, mint előtte volt. Járj nyitott szemmel és szívvel, ismerkedj sokat, meglátod, meg fogsz vigasztalódni!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!