Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemrég szakított velem barátnőm egy másik fiú miatt.

Fél napon keresztül beszélgettünk és végül mondtam neki, hogy szeretem de nem akarok az útjába lenni szóval legyen boldog vele.

De én képtelen vagyok mást keresni de egyedül nem szeretnék lenni mert kibírhatatlan de közben csak ezért nem akarok összejönni egy lánnyal mert az kihasználás.

Barátok maradtunk és beszélünk minden nap és mikor mondja miket csinál a barátjával mintha ököllel ütögetnék a szívemet

Aztán most mondta egyik ismerőse, hogy várjak ki tudja mi lesz. De ezek után nem tudom, hogy hogyan tudnék újra bízni benne. De ez még nem is probléma.

Sajnálom, hogy olyanokat is írtam ami nem is tartozik a kérdéshez de már nem bírtam magamban tartani

Szóval mit tegyek? egy 16 éves szomorú fiú

2009. nov. 14. 00:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Képes vagy mást keresni és szeretni, csak vágj bele az ismerkedésbe és idővel talász valaki mást és elmúlik a szívedett szorító érzés. Kitartást ne add fel lesz sokkal jobb.
2009. nov. 14. 00:19
 2/22 A kérdező kommentje:

kösz de valahogy érzem ha mást keresnék megbánnám

a szakítást is megéreztem 2 héttel előtte és telibe trafáltam a napot

2009. nov. 14. 00:22
 3/22 anonim ***** válasza:
Mindannyian átestünk ezen! Az első nagy szerelem! Ha valóban és igazán túl akarsz lenni az egészen, akkor sajnos nem kellene találkoznod vele. Minden nap feltépi a sebet, nem tud begyógyulni és így a remény is megmarad. Tehát próbáld kerülni a társaságát. Az új lánnyal légy őszinte. Mondd neki, hogy most vagy túl egy komoly kapcsolaton, de ez nem jelenti azt, hogy elzárkózol az ismerkedés elől. Ki tudja? Még a végén jól is elsülhet! :)
2009. nov. 14. 00:23
 4/22 A kérdező kommentje:
nem szoktunk találkozni csak msn-en beszélünk
2009. nov. 14. 00:25
 5/22 anonim ***** válasza:
Biza nem kell találkozni!Ha belegondolsz a "légy boldog mással" az sajna nem igaz.Fáj neked az ő boldogsága,mert nem veled van.Ebben nincs semmi rossz és ez nem irigység,ez ilyen.
2009. nov. 14. 00:27
 6/22 anonim ***** válasza:
MSn-en se kell beszélni,tiltani kell vagy kivágni.Ha meg megkérdi miért van ez,egyszer(de csak egy alkalommal)elmondod neki hogy ez neked csak így megy.Én laktam együtt csajjal szakítás után és engem is más miatt vágott ki,mindent túl lehet élni.
2009. nov. 14. 00:29
 7/22 A kérdező kommentje:

igazad van örülök h boldog de szomorú hogy nem velem

olyan önzőségnek hangzik

2009. nov. 14. 00:30
 8/22 A kérdező kommentje:

oké de a kapcsolat előtt ö volt a legjobb barátom

és ha már úgy nam lehetünk együtt legalább barátként

2009. nov. 14. 00:32
 9/22 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat hallanám, 15 évvel ezelőtt. Annak idején engem is ott hagyott a barátnőm, akivel 3 éve jártunk, és nagyon szerettem. Egy másik fiú miatt, no meg azért, mert tanultam és ritkán tudtunk találkozni. Sokáig nagyon bántott a dolog, emésztettem magam, de aztán elmúlt. Jöttek új szerelmek és feledtették az elsőt. Aztán egyre tisztábban láttam a múltat és rájöttem, hogy pont úgy volt jó, ahogyan történt.

Egy szakítás után már nem érdemes felmelegíteni a kapcsolatot. Az már sosem lesz ugyanolyan, mint előtte volt. Járj nyitott szemmel és szívvel, ismerkedj sokat, meglátod, meg fogsz vigasztalódni!

2009. nov. 14. 00:35
 10/22 anonim ***** válasza:
Ez nem önzés és lehettek barátok csak nem most.Majd ha kiheverted!
2009. nov. 14. 00:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!