Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szülinapjáról vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülinapjáról vagy az évfordulónkról feledkezzek meg direkt?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek közeleg a szülinapja ,nem sokkal rá pedig 1éves évfordulonk lenne(azóta járunk). Én ugyanakkor egy ideje tartok tőle hogy kapcsolatunk laposodik,újítani akarok. Bedobnám a lányoknál mindig nyerő rosszfiú-imidzst azzal hogy egyikről nem veszek tudomást kilépve az unalmas jófiú bőréből picit..tehát igazi tahóság nincs bennem de a cél szentesíti az eszközt,úgy vélem meg kell lépnem a részletkérdés a fenti.szülinap vagy évforduló?

2013. okt. 27. 21:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

a gondolkodás nem az erősséged!

33/f

2013. okt. 27. 21:18
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Ő meg majd bedobja az "Ott az ajtó imidzst".
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Hát te hülye vagy, már ne haragudj! Nagyon tévedsz ha azt hiszed, ezzel feldobhatod a kapcsolatot. Szegény lány..
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Egy igazi rosszfiúval van dolgunk!
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes vagy.Semmit nem érsz el ezzel,azon kívül,hogy a barátnődet megbántod,és marad benne egy tüske.Így biztosan nem dobod fel a kapcsolatot,csak jobban ellököd magadtól.Ha meg amúgy is sz@rik rád,akkor gyakorlatilag mindegy,mit csinálsz.
2013. okt. 27. 21:19
 6/15 anonim ***** válasza:
igazi hülyével :D
2013. okt. 27. 21:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Buta vagy :D
2013. okt. 27. 21:22
 8/15 anonim ***** válasza:
feletkezz meg mindkettőről!
2013. okt. 27. 21:24
 9/15 anonim ***** válasza:

Örülj neki inkább, hogy eszedbe jutott, fa­szkalap. :D

Én úgy örülnék, ha egyszer valami eszembe jutna.

2013. okt. 27. 21:25
 10/15 A kérdező kommentje:

ezt nem csak úgy kitaláltam hanem kilogikáztam:amikor focimeccsen voltam és egy nagydarab állat izmozot másokkal megjegyezte hogy "na ez aztán odateszi magát van stílusa meg kell hagyni"....vagy amikor valaki kerthelyiségben köpködött akkor "kiáll magárt ezt becsülni kell" jó hirtelen most talán nem a legmegfelelőbb példákat mondtam de az ilyen visszataszító alakokat a fülem hallatára dicséri úgy hogy akkor letta őket először és utoljára:tehát csak 1 gáz jelenet alapján fejezte ki szimpátiáját.

én lehet megkapom a :"nem vagyok papucs" jellemzést

2013. okt. 27. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!