Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető nők, hogy bírjátok egy olyan pasival, akinek csak a második vagy?
Ha több éve szerető vagy, hogyan tudod feldolgozni az érzést? Hogyan tudsz évekig szerető lenni, mi ad erőt?
Nem zavar benneteket a feleség? Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre, de csakis olyanok válaszoljanak, akik ebben élnek, mások cinikus gondolataira nem vagyok kiváncsi. Szerintem mindennek megvan a maga miértje jó? Köszönöm azok válaszát, akik leírják és megosztják velem az érzéseiket..
Én négy hónapig voltam szerető, önként vállaltam senki sem kényszerített. A srác már mondta az elején hogy van barátnője, így ennek tudatában vállaltam a dolgot.
Én egyedül voltam, jól éreztem magam, naagyon-nagyon jó pasi volt, aztán persze kezdtem többet érezni és szenvedtem, hogy keveset látom a munkája miatt.
Volt erőm véget vetni a dolognak és a mostani párommal is akkor ismerkedtem meg.
Sajnos újra felbukkant a srác, ő az egyetlen számomra, aki ellenállhatatlan. Lehet megkövezni, nyugodtan, de ez a helyzet.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!