Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok egyedül?
Péntek estétől vnap estig együtt lehettek. Most meg hosszú hétvége? Miért nem vagy nála? Vagy ő miért nem jött haza?
Többi napon meg ott az internet :)
Meddig köt a szerződésed?
Velünk ez van. Hónapokig nem látjuk egymást, ő fáradt a munkától, én pedig haszontalannak érzem magam. A szakmámmal nem tudok itt elhelyezkedni. Ha későn kelek és jól érzem magam, az a bajom, ha korán kelek és igyekszem hasznos lenni, akkor meg arra gondolok, pihennem kellene, amíg lehet. És ez megy még két hónapig.
A másik hiányát nem lehet megszokni. Én sem bírok aludni éjszaka, mert nincs aki szuszogjon mellettem. Hiányzik az illata, az ölelése, mindene... De idővel megszokod egy kicsit és akkor az idő már nem fog lassabban vánszorogni, mint egyébként. Hanem visszagyorsul a normális sebességre, és semmi perc alatt eltelik az az idő.
Próbáld meg maximálisan kihasználni, hogy ezáltal több szabadidőd van. Én például edzek, hogy ha lehet, még csinosabb legyek, amikor újra találkozunk. A jó kondícióra is szükségem lehet. Elolvasom azokat a könyveket, amiket mindig szerettem volna, de sosem jutott rájuk elég idő. Nagytakarítást csinálok, szortírozok, elajándékozom vagy eladom a feleslegessé vált dolgokat. Leltárt csinálok a múltamról és tervezem a jövőt. Ha tudok, segítek a páromnak. Kiszámolok neki dolgokat, utána nézek adatoknak, lelki támogatást nyújtok neki.
Azért tényleg szívás, hogy ha két órát beszélünk Skype-on, az is csupán 5 percnek tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!