Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hogy bírjátok, ha a...

Nők! Hogy bírjátok, ha a férjetek sokáig dolgozik és sokat vagytok egyedül?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 19:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van életem a férjem nélkül is. Nem ülök és várom. Foglalkozom a saját dolgaimmal, találkozom a barátokkal.....
2010. jún. 9. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem túl jól! :-) De olyankor és is vagy dolgozom vagy lefoglalom magam.
2010. jún. 9. 19:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jól, szeretek egyedül lenni.

ilyenkor csak azt csinálom, ami nekem tetszik.

ha ráérnek a barátnők, megyünk moziba, vagy dumcsizunk, főzőcskézünk.

azt nézem a tv-ben, amit én akarok, annyit netezek, amennyit szeretnék.

én azt viselném nehezen, ha nem lennének olyan óráim, amik csak az enyémek.

2010. jún. 9. 19:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lennének magányos óráim, azt én is nehezen viselném.. De viszont az se jó, mikor sose tudok közös programokat csinálni hétköznap du/este, mert mikor hazaér, már fáradt, meg amúgyis nagyon késő van.
2010. jún. 9. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:
ott a hétvége
2010. jún. 9. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:
szerencsére én meg tudom oldani,hogy akkor dolgozzak amikor ő,én munkám rugalmasabb,igy nincs gond,ha ő későig van,akkor én is...
2010. jún. 9. 19:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem nem rugalmas a munkám, van, amikor 24 órázok, de általában 3 körül végzek és akkor megy az unalom 8-ig.
2010. jún. 9. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én barátnőmmel találkozom, vagy bevásárolok, vagy főzök, vagy zenélek, vagy tanulok, vagy epilálok, stb.

Egész nap képes vagyok lefoglalni magam. Ha más nincs, akkor meg olvasok, mivel fiatalabb koromban rengeteg klasszikus kimaradt az életemből.

2010. jún. 9. 19:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Heti 5x5 órában lefoglalod magad? Jó, mondjuk én is csak arra vágyom, hogy 2-3 napunk legyen, a többire nekem van szükségem..
2010. jún. 9. 19:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A ferjem katona. Mar 2-szer volt tolunk tavol 1-1 evre es egyszer 18 honapra. Most meg olyan munkaja lesz, hogy par hetig lesz tavol csak egyszerre es ez nehezebb, mert akarhanyszor elmegy es elbucsuzunk, annyiszor kell visszarazodni a maganyba, a 100%-os onallosagba. Gyerekunk is van. Segitseg nincs rokonoktol. Nagyon jol birom, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek nehezebb pillanatok. Nem allando a jo erzes senkinek. Van, amikor konnyebb, van, amikor nehezebb, de arra kell gondolni, hogy egy adott helyzetet ha nem oldasz meg, mas helyetted nem fogja megcsinalni. Rengeteget segit, ha lefoglalod magad. Ha gyereked van, ez abszolut nem is lesz feladat, de ha nincs, akkor is lehet valamit csinalni. Mikor a ferjem elmegy, mindig tanulok. Tavollete alatt 3 diplomat szereztem. Ilyen szempontbol konnyebb volt, mikor nem volt itt, mert most hogy itt van mellettunk, a tanulasra kevesebb idot szanunk mindketten. Emellett a gyerekkel foglalkozom, nagyon szeretek nyelveket tanulni, olvasni, internetezni, zenet hallgatni, fozni es minderre nincs is eleg idom! Szoval kell talalni hobbikat, elfoglaltsagot, aztan nem fogsz unatkozni. En meg eletemben nem unatkoztam...
2010. jún. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!