Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető nők, hogy bírjátok egy olyan pasival, akinek csak a második vagy?
Ha több éve szerető vagy, hogyan tudod feldolgozni az érzést? Hogyan tudsz évekig szerető lenni, mi ad erőt?
Nem zavar benneteket a feleség? Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre, de csakis olyanok válaszoljanak, akik ebben élnek, mások cinikus gondolataira nem vagyok kiváncsi. Szerintem mindennek megvan a maga miértje jó? Köszönöm azok válaszát, akik leírják és megosztják velem az érzéseiket..
Miért éri meg? Mos lássuk: nem kell főzni, mosni rá, nem kell a gyerekét nevelni, nem kell lakásfenntartási anyagiakkal küszködni, mert erre ott a feleség. Így nem nehéz 'idilli' kapcsolatot, nagy szerelem látszatát fenntartani a szeretővel.
Egyébként ha valaki szereti a másikat nem alázza meg a szeretői szereppel, pláne nem hazudik a szemébe. Áltathatja magát az ember de ez az igazság. Erre előbb vagy utóbb minden szerető rájön.
17.49-es válaszoló vagyok!
Kedves utolsó! Hidd el,hogy én szívesen mosnék,főznék rá,és szülnék neki gyereket is! Nem kell általánosítani!
Az pedig,hogy megaláz.. tudom,hogy szíve szerint rég velem lenne,és én reménykedem,hogy el is jön az a pillanat amikor így lesz,és végre teljes értékű kapcsolatban élhetünk együtt!
barátnőm is ebben a helyzetben van....szegény nagyon ki is van miatta,de meg is értem,h a sráccal van,de nem is....Hiába mondogatom neki,h magát teszi tönkre,be is látja,de nem tud lépni....
Faszikámat viszont ezért kitudnám herélni,h csak szédíti....
Nézd nincsen olyan házasság amiben nem lennének gondok, mélypontok. Egy gerinces ember ilyenkor megoldja a problémát vagy kilép a házasságból, a gerinctelen szeretőt keres. Mivel nincsen tökéletes ember a felségnek is vannak hibái, de ettől még senki sem érdemli a megalázást. A félrelépés is azt mutatja, hogy a férjecske sem éppen a tökéletes férfi.
Én azt tapasztaltam, hogy ha valaki tényleg szerelmes akkor pár héten belül elhagyta a férjét/feleségét, nem húzta ilyen hosszú ideig. Nem láttam még olyat, hogy az ilyen hosszú hármas kapcsolatok végén a szeretőt választották volna. A szerelemmel csak a szerető áltatja magát.
ma 19:10-es válaszoló
Ki vagy Te,hogy jogot formálj arra,hogy itt bárkire alpári megjegyzéseket tegyél azért mert ilyen kapcsolatban van benne! Mert biztosan Te makulátlanul tiszta vagy,és semmiféle elítélendő dolgot nem tettél az életedben,és nem is fogsz,igaz? Én soha nem állítottam,hogy ez a dolog úgy tisztességes ahogy van,de abba is bele kellene gondolni,hogy vajon egy férj miért megy más nőhöz! Biztosan nem azért mert minden annyira tökéletes,és idilli a házasságában!
Ismét 17.49-es voltam.
19:55
(Y) Annyira igazad van!!
"abba is bele kellene gondolni,hogy vajon egy férj miért megy más nőhöz! "
Azt áruljátok már el nekem, miért ezzel a dumával jön minden szerető? Ha annyira rossz lenne a feleség nem vele lenne a férj hanem a szeretővel. Erre nem gondoltok? Vagy csak ezzel tudjátok nyugtatni a lelketeket? Ezt most nem bántásból kérdezem, komolyan érdekelne a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!