Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok?
Mindenhol azt olvasom, hogy a 17 éves fiúk a párkapcsolatba már rendszeresen szexelni akarnak. Bár nekem nincs barátnőm, de ha lenne, akkor se akarnék vele lefeküdni azonnal, mert szerintem nem normális az, hogy 15-16 évesen elveszítsék a lányok a szüzességüket, ráér az 18-20 évesen vagy házasságkor. Már csak azért se akarnék mondjuk 1 év stabil kapcsolatnál hamarabb lefeküdni vele, mert csak akkor ismernénk egymást annyira, hogy esetleg ne legyen kellemetlen a dolog. Addig is megoldanám a problémát önkielégítéssel.
Normális vagyok, vagy nagyon beteges a gondolkodásmódom? :S
17F
most megtapsoljunk vagy mi legyen?
különben ha nem volt még csajod akkor honnan tudod, hogy mi lenne?
de mi a jó abban, ha nem szexelsz? most őszintén.. jobb lesz neked, vagy nekik attól? nem.. és ha 15-16 éves, de párkapcsolatban veszti el, VÉDEKEZÉSSEL, akkor abban az égvilágon semmi baj nincs..
ja, én 18 voltam, szóval nem mondhatjátok h pártolok bárkit is vagy hasonló.....
Nagy szavak... :)
Elméletben a fotelban ülve könnyű is azt mondani, hogy á, én soha, majd házasságkor de amikor egy lengéden öltözött lány hozzád bújna és magához húzna akkor egyből változna az álláspontod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!