Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kellet volna ezt mondanom a páromnak?
Párom elvállalt egy alkalmi munkát egy olyan személynél akit én utálok. Egyszer csúnyán összevesztem vele és azóta nem beszélünk egymással.
Mondtam a páromnak, ha holnap elmegy hozzá és megcsinálja a munkát akkor többet haza se jöjjön. Èn nem akarom azt hallani, hogy én rá vagyok utalva annak a nőnek a pénzére.
A nő kérte meg a párodat, hogy megcsinálja azt, amit?...
Tudja egyáltalán, hogy a párod?
Szerintem akkor annak a nőnek eszébe sem jutott, hogy rászorultok a pénzére, szerintem csakis arra gondolt, hogy legyen kész, amiben segítenie kell a párodnak.
Neki különben sem kell rosszban lennie azzal, akivel te is. Esetleg féltékeny vagy? Szerintem nincs okod ezen problémázni, mondom ezt úgy, hogy én képes vagyok bármin kiakadni :)
Én is olyan vagyok, aki hirtelen kiakad akár ok nélkül, nem vagyok valami higgadt nő :) De ha munkáról van szó, akkor örüljetek, hogy van. Sok ember nagyon boldog lenne akár alkalmi munkákkal is, ezt nem szabad elfelejteni. Én utálom a párom főnökét! Nem alkalmi munkákat végez neki, hanem folyamatos, bejelentettet. Az embert ki nem állhatom, ezért nem látogatom páromat a munkahelyén, pedig megtehetném, mert olyan helyen dolgozik, vendéglátós. De nem megyek, mert nem bírok arra az emberre nézni és a főnöke szinte mindig ott van.
Szerintem, kicsit vagy nagyon féltékeny vagy! Én is voltam már, tudom, hogy nagyon rossz. De ha a párod nem csal meg és bízol benne, akkor teljesen felesleges ilyeneken veszekedni. Ha szereted, akkor szeresd és ne irányítsd. Tudom, könnyű mondani. De próbáld az ő szemével nézni: hétvégén is dolgozik, biztosan nincs kedve hozzá, de elvállalja, mert kell a pénz (gondolom)vagy mert ő nem utálja azt a nőt, de nem is szereti, csak semleges. Biztosan nem hiányzik neki, hogy még te is kiakadj rá. Mert ezzel csak eltaszítod magadtól, hiszen irányítgatni próbálod. Ezt a férfiak nem szeretik (illetve nem mindegyik), ne akard pórázon tartani. Próbálj elnézőbb lenni és kicsit befogni a szádat (bocsi a szóhasználatért). Friss még a kapcsolatotok? Próbálj alkalmazkodni. Hidd el, jobb, ha hallgatsz picit és gondolkozol, mielőtt bármit a fejéhez vágsz. Nekünk majdnem tönkrement a kapcsolatunk, mert hasonlóképpen viselkedtem, mint te. NE csináld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!