Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a barátnőd és ezért pofán vágod akkor te mi vagy?

Nem olvastam végig az előttem szólókat úgyhogy lehet h írták már... De a lényeg a következő. Mindenki hibás de főleg TE! Soha semmilyen körülmények között nem üthetsz meg nőt. Nincsen olyan körülmény ami erre valaha is feljogosítana.
Miért te vagy a hibás? Nem figyeltél oda rá... Nem tudtad ébren tartani a figyelmét... szerelmét... érdeklődését irántad. Azért csalt meg mert nem voltál képes őt magadévá tenni igazán. Látnod kellett volna h már nem te vagy az 'isten' neki. Ő annyiban hibás ,hogy sokkal egyszerűbb lett volna minden ha inkább szakít veled és csak utána szed össze valakit. Infantilis dolog ilyet tenni az ő részéről. De a szememben TE vagy a féreg ha már így kérdezted mert nem voltál képes Férfi módjára viselkedni és lenyelni a békát. Tízezerszer hatásosabb lett volna ha hideg fejjel kiosztod a barátnődet (még akkor is ha bent tombolsz...) és megmondod ,hogy ha esze lett volna akkor megbeszélitek a dolgot mielőtt ide fajul minden. Ezután nyugodt arccal elsétálni... Ott állt volna leforrázva... két szék közül a földön... De neeeem... Te kezet emeltél rá. ezek után az övé az erkölcsi győzelem... Mert egy gerinctelen féreg vagy aki kezet emelt egy nőre... És nem egy rendes srác akit megcsalt a ribi (ex)barátnője.
Érted mire gondolok? De mondjuk nem tudom miért adok neked tanácsot... a szememben nulla vagy. Kezet emeltél egy nőre!

etus szerintem a visszacsalásnak semmi értelme csak csiklandozza az egonkat. Másik: miért gondolod hogy nem tudott magán uralkodni? Hát nem azt cselekedte amit akart? Megakarta ütni és teljesen uralta magát abban a pillanatban.
Srác: Hidd el sokkal nagyobb pofon lett volna neki ha ott hagyod azt a cédát. De a pofon se rossz ötlet.:) Én sem azt mondom hogy a nőket ütni kell de vannak akik megérdemlik. Ja hogy gyáva utolsó féreg aki meg üt egy nőt? Kb lesz*rom. Írta egy lány hogy őt megverték de szerintem az nagyon más mint egy pofon. Csak a harag beszél belőle? Mindegy is ha meg csal egy nő hagyd ott a nők úgyis függnek tőlünk és nem bírják ki sokáig kapcsolat nélkül.(legalábbis a legtöbbje:))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!