Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megcsal a barátnőd és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsal a barátnőd és ezért pofán vágod akkor te mi vagy?

Figyelt kérdés
Ha megcsal a csajod és elcsattan egy pofon de megbánod akkor mi van?Jogosnak mondható a pofon ?? Most ki a nagyobb féreg aki megcsal vagy aki üt amiért megcsalták?
2009. nov. 13. 13:38
1 2 3 4 5
 41/50 IQnindzsa ***** válasza:
70%

Nem olvastam végig az előttem szólókat úgyhogy lehet h írták már... De a lényeg a következő. Mindenki hibás de főleg TE! Soha semmilyen körülmények között nem üthetsz meg nőt. Nincsen olyan körülmény ami erre valaha is feljogosítana.

Miért te vagy a hibás? Nem figyeltél oda rá... Nem tudtad ébren tartani a figyelmét... szerelmét... érdeklődését irántad. Azért csalt meg mert nem voltál képes őt magadévá tenni igazán. Látnod kellett volna h már nem te vagy az 'isten' neki. Ő annyiban hibás ,hogy sokkal egyszerűbb lett volna minden ha inkább szakít veled és csak utána szed össze valakit. Infantilis dolog ilyet tenni az ő részéről. De a szememben TE vagy a féreg ha már így kérdezted mert nem voltál képes Férfi módjára viselkedni és lenyelni a békát. Tízezerszer hatásosabb lett volna ha hideg fejjel kiosztod a barátnődet (még akkor is ha bent tombolsz...) és megmondod ,hogy ha esze lett volna akkor megbeszélitek a dolgot mielőtt ide fajul minden. Ezután nyugodt arccal elsétálni... Ott állt volna leforrázva... két szék közül a földön... De neeeem... Te kezet emeltél rá. ezek után az övé az erkölcsi győzelem... Mert egy gerinctelen féreg vagy aki kezet emelt egy nőre... És nem egy rendes srác akit megcsalt a ribi (ex)barátnője.

Érted mire gondolok? De mondjuk nem tudom miért adok neked tanácsot... a szememben nulla vagy. Kezet emeltél egy nőre!

2011. aug. 15. 10:18
 42/50 .Daniel. ***** válasza:

etus szerintem a visszacsalásnak semmi értelme csak csiklandozza az egonkat. Másik: miért gondolod hogy nem tudott magán uralkodni? Hát nem azt cselekedte amit akart? Megakarta ütni és teljesen uralta magát abban a pillanatban.

Srác: Hidd el sokkal nagyobb pofon lett volna neki ha ott hagyod azt a cédát. De a pofon se rossz ötlet.:) Én sem azt mondom hogy a nőket ütni kell de vannak akik megérdemlik. Ja hogy gyáva utolsó féreg aki meg üt egy nőt? Kb lesz*rom. Írta egy lány hogy őt megverték de szerintem az nagyon más mint egy pofon. Csak a harag beszél belőle? Mindegy is ha meg csal egy nő hagyd ott a nők úgyis függnek tőlünk és nem bírják ki sokáig kapcsolat nélkül.(legalábbis a legtöbbje:))

2011. aug. 15. 10:22
 43/50 napietus ***** válasza:
100%
ő írta, hogy megbánta. itt egy férfit látok, aki képtelen megtartani a nőjét, aztán dühében pofozkodik. nem, mégse férfi azt hiszem...ahhoz ugyanis kevés az, hogy valaki állva pisil és 1-essel kezdődik a személyi száma.
2011. aug. 15. 10:24
 44/50 napietus ***** válasza:
ja, és IQnindzsa jobban leírta, mint én, ez itt a lényeg, amit ő írt. ezzel a pofonnal a nő nyert, aki pedig nem érdemelt győzelmet.
2011. aug. 15. 10:25
 45/50 anonim ***** válasza:
Én is IQnindzsának adok igazat tökéletesen leírta a dolgokat!Más véleményem szerint egy olyan kapcsolatban ahol mind 2 fél foglalkozik a másikkal meg beszéli a dolgokat nem fordulhat elő megcsalás! Ahol 2 ember közé be tud férni egy harmadik személy ott sose volt igaz szerelem vagy szeretett és sajnos ez a mondás nagyon is igaz Te meg kedves kérdező ,hogy megüttöted a lányt saját magadat járatad le ugye igy nyilván azt fogják rólad hinni ,hogy te normális viselkedéssel nem tudsz megbeszélni higadtan dolgokat hanem erőszakot alkalmazol .
2011. aug. 15. 10:56
 46/50 anonim ***** válasza:
Mégegyszer: ha egyenjogúság van, MIÉRT nem szabad megütni egy nőt? Álszentek.
2011. aug. 15. 10:59
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
uj k uhéio... ugyanazért, amiért egy férfit sem. kulturált társadalomban az egyenjogúságnak nem azt kéne jelenti, hogy mindenki szabadon ütheti a másikat, hanem hogy egyik sem ütheti a másikat.
2011. aug. 15. 11:01
 48/50 anonim ***** válasza:
Egyenjoguság ide vagy oda én szerintem egyik félnek se pofonnal kéne lerendezni a sérelmeket hanem kulturált módon megbeszélni! Most őszintén attól ,hogy pofán vágunk vkit meg fog oldódni a broblémánk?
2011. aug. 15. 11:05
 49/50 anonim ***** válasza:
De most figyelem a kérdést kírását:) azért nem semmi láttom kérdező azért van egy kis büntudatod ha ennyi idő alatt még nem tettem tul magadat ,hogy még mindig érdekel az emberek véleménye!
2011. aug. 15. 11:09
 50/50 anonim ***** válasza:
Az előző előtti 2-vel egyetértek... Ne üssön senki senkit!
2011. aug. 15. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!